• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Nezapomeň na argentinskou vlajku;o) Číšník byl někde na pomezí slušnosti a otrávenosti, Itálie mě taky překvapila. Interiér mi nevadil, ale poměr cena výkon mi přišel bídný.

Příští je na ředě indický Everest, tam jsem slyšela samou chválu:o) Vlastně jsme chtěli jít tam, ale jaksi nikdo nečekal, že bude mít v neděli zavřeno:o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: Mexita je jedno velke zklamani. Kdyz pominu zparchantely koncept mixu "napul italie, napul mexiko", nebyl jsem spokojen ani s jidlem, ani s nekompetentni a protivnou obsluhou. Korunu vsi te mizerii nasazuje potemnely interier ve sklepe - nic proti intimču, ale ja na jidlo docela rad vidim.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HANOCRI: Souhlasim beze zbytku.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Kulinární koutek:

Co říkáte na Mexitu? Měla jsem dobré reerence, byli jsme v neděli a docela zklamání - česnečka z kostky a s minimem česneku, hlavní jídlo takové nijaké - prostě někdo vzal krevety, chvíl oválel v pánvi se žampiónama z konzervy, zapatlal chilli a voilá! Dobrota na světě. Ochutnala jsem tři jídla, nechutnalo mi ani jedno. A bylo mi pak asi tři hodiny docela blbě. Měli jen špatnej den, nebo máte podobnou zkušenost?
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    DOCKINEZ: Občas by stačil výcvik, místo košíku a vodítka...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MATHEA: A kdyby jenom hovna... V Kuklenách má psa asi úplně každej - za rohem mají vlčáka, co každej den v 5-6 ráno snad půl hodiny v kuse štěká. Vzbudí dva bloky, majiteli je to šumák. A vedle mají takového malého (něžně mu přezdívám malej sráč), co ňafe nepravidelně, zato hodiny a hodiny v kuse. Po půl dni mám taky sto chutí začít s distribucí vylepšených špekáčků...
    Průšvih jsou ale ti majitelé, jak píšeš - sousedům to budí dítě, stěžovali jsme si všichni, ale ten soused že on nic, že to je starej pes, no, co už se nadělá... Nejsem žádnej odborník, ale přijde mi, že když pes hystericky tak dlouho štěká, tak je něco špatně. A když už vím, že mi čokl ráno vzbudí celý blok, tak si ho někde zavřu... Nemám nic proti psům, přežiju, že občas je to tu jak v psinci, když jich začne bafat snad 10 najednou, ale fakt mě štve, že lidi v klidu a pohodě obtěžují okolí v tak zásadní míře. Chtělo by to místo otrávenejch návnad pro psy otrávený lahváčový návnady pro majitele:o) Aspoň s nějakým projímadlem:o)
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    DOCKINEZ: Dočki, kdybych měl mít psa jen na vodítku a s košíkem, tak si ho nebudu pořizovat.
    Nicméně si prosím uvědom, že otrávená návnada může šeredně ublížit nejen psům, ale i člověku, jedna paní u nás v domě byla 3 dny v nemocnici s otravou jen po sáhnutí na tu návnadu - a co by to udělalo s děckem ani nechci domýšlet.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    QNEDLEEQ: hele, a ten svuj z prstu vycucany a za skutecnost hloupe vydavany pseudoargument "nikdy jsi nechoval psa" muzes nejak dolozit?

Klidne se rozepis, treba se pobavime :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    DOCKINEZ: Prusvih je trosku v tom, ze tech oravenejch (potvrzeno, ne JPP) navnad pribejva.. A ja uplne rozumim tomu, ze lidi neskutecne mrda, ze je vsude od psu nasrano, po tech svejch sbiram a snazim se tohle sirit i mezi ostatni majitele psu.. jen je to trochu tezsi, kdyz se najednou takovy argumenty, ze hovno na bote jeste nikoho nezabilo/je to priroda, atp. Je taky fakt, ze muj azor je ten, ze nejmin 80% lidu, co vlastni psa, by jej vlastnit nemelo.
    Nicmene uz vidim, jak vsude se psem chodim jen na voditku a v kosi (ten s tim kosem problem neni, pokud je pes zvyklej, pripadne ho zvyknu, akorat se v nem kurefsky blbe aportuje). Taky musim mit moznost psa neco ucit, kor maly stene. Ale s neozdpovednosti spousty pejskaru bohuzel muzu jen a jen souhlasit.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    DOCKINEZ: a jakej je rozdil mezi psem, kterej se vysere na voditku?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hele, co je tak nepochopitelny na kosiku a voditku, a v cem je to podle tebe v praxi jiny? Chces naznacit, ze v praxi kosik a voditko pejskari nepouzivaji a nechaji sva zvirata behat na volno? No to mi nerikas nic noveho, mestske travniky podelane od psu jsou teto skutecnosti smutnym mementem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Za kazdou takovouhle smrt zvirete nese odpovednost predevsim jeho majitel - pokud necha zvire volne litat bez dozoru, tak se holt muze stat, ze pes nekde sezere napr. chciplou otravenou mys nebo pekne zamřely maso plny toxinu. Vubec tedy nemusi jit o nalicene otravene navnady, ale to majiteli tezko vysvetlovat.

Voditko a nahubek je reseni.
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    Agentura JPP* oznamuje, že psychicky narušený travič na Moravském byl odhalen...

* jedna paní povídala
    FOXY
    FOXY --- ---
    kokotismus světem vládne
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    vsechny zvu na koncert The Coolers a Jouly 26.4. (tento ctvrtek) v AC :) vstupne zdarma/dobrovolne

http://www.facebook.com/events/349654151763596/
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Proti navnadam doporucuju kosiky, protoze nikdy nevite, kde to ty kreteni rozhazej:( Nadavno jsme meli to samy v Chlumci, primo v moji ulici a okolnich, kudy s coklama dost casto tapu.. byli okosikovani dalsi 2 mesice, pro jistotu..ale stejne jeden nikdy nevi, kdy a kde tihle psychopati zas zautocej:(
    RADUS
    RADUS --- ---
    QNEDLEEQ: faaakt jo to jsou ku.vy! dík za info to moje šlený štěně sežere vše co vidí..
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    QNEDLEEQ: nejake info o tom jak vypada ta navnada?

ps: nevis v jake casti? nebo jestli v lese / u reky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jo, tohle se delo pred cca pul rokem okolo carrefouru, znamy na to posla borderkolie. Ted uz pouziva voditko.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Procházel jsem po Benešovce, a zahlídnul tam Řeznictví a uzenářeství Kořínek, máte někdo zkušenosti? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam