• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SCHWITA: aha.. jakoze dekuju za odpoved..

a na tom nabrezni se muze chlastat na te plazicce? nevite nekdo?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    dotaz, jak je to s pitim alkoholu na nabrezi?
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    jak to vůbec letos vypadá s produkcí na Kavčím plácku?
    4 dny do divadelňáku!
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Photobucket
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    RESTINPEACE: hehe :) je teda pravda, že v tomhle líbezném parčíku si při čekání na první ranní bus z Cikána ustlalo postupem času několik mých spolužáků ...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    FLIPPER: spis jsem mel obavy aby ho decka neprobudily svym hlasitym vyskanim
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    nebo rovnou koncentrák!
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    hnus velebnosti! zmlátit a vyvézt za město!
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Park u kostela na Novem Hradci Kralove je hotovy raj na zemi. Je krasny den, streda 13. cervna, 13 hodin a 10 minut. Na trave si hraji deti a na lavicce chrape nachcanej somrak.

QUBASS
    QUBASS --- ---
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    SCHWITA: no neke
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Bonus . Křik z Ticha
    Klub č.p. 4
    úterý 12.6.2012, 20:00

Photobucket

Celá akce bude nekuřácká, tudíž jak klub tak i hospoda, bude hezky, bude zahrádka, na retka a brka ven.
    Tohle není akce, kde by měli místo v první řadě sexy prdelky s mojitem v ruce, pánové za mikrákem se zlatema řetězama s dolarem na krku, co si po prvním rýmu otíraj čelo tam taky nebudou, takže pokud si čekal takouhle akci, tak seď doma...

Tohle si špinavej D.I.Y. rap, v prťavým klubu, kde jsou ošklivý holky, hnusný pivo a ještě horší zvuk...

moje jméno BONUS
    http://bonus.temnysily.cz
    Křikzticha - Úvod - Bandzone.cz | Kytary.cz - hlavní partner
    http://bandzone.cz/krikzticha
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KEITHHSTER: ale, dalsi kandidat na ovoce? Jen pokracuj a nafasujes banana natotata, smudliku.
    FOXY
    FOXY --- ---
    co to je tady za nový "kamarády" ?
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    DOCKINEZ: co meleš hovna kokotino :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Troglodyt Myname mi psal do posty, ze sem nechce prispivat, ale prej si v psani hoven nemuze pomoci. Tak jsem mu pomohl a uz se nebude trapit.
    MYNAME
    MYNAME --- ---
    Tak co vy mrdky z MRDKAŘOVA ? :DDD je to tady shit bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OLTSKUL: diky za tip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam