• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    RADUS
    RADUS --- ---
    neválí se někomu doma klec velikostně na morče?pošta dík :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    RESTINPEACE:
    DOCKINEZ: Ále prdlajs. Asi deformace ze Scuku :o) Navíc si zkuste psát položku "ovoce a zelenina" na úzký pruh nákupního seznamu:o)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: jedna se o nareci strasliveho kmene Brkašičů :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ANNIKA: jakou reci mluvis, ze se v ni vyskytuje slovo ovozel?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: U plota je v habrmance na krizovatce u hospody u novaku a lekarny
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Ten v Kopečku je fajn, ale to už teď mám z ruky... U kterého Plota? U toho v Lipkách?
    Ještě jsem zahlédla halu s nápisy, že prodávají ovozel při výjezdu z HK u toho velkého kruháku směrem na Trutnov. Ale nebyla jsem tam. Neví někdo víc?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: samozřejmě pěkně prosím :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    shánim pro spolubydla jakýkoliv funkční monitor, ideálně za odvoz. U noťasu mu odešel a potřebuje teď něco funkčního, než mu přijde první výplata :) Pošta, kdyby se vám někde něco válelo
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SOLDIERSNIPER: ja kupuju zeleninu u Hrbka (maj 3 pobocky - v kopecku, u nadrazi a vedle reznictvi u plota). s kvalitou a cenami jsem velmi spokojen.

pokud ti tohle nevyhovi, tak zkus bedynky
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    Nemate nekdo tip, kde (a zda vubec) se v HK da koupit kvalitni zelenina a ovoce? Byl jsem na tech pseudo-trzich misto vietnamcu a tam je zeme puvodu bud Italie a nebo to vypada jak merunky od silnice. :)
    ROZDVIC
    ROZDVIC --- ---
    TEJ: Ať zkusí Adecco u Ulricháku. Budou nabírát hostesky k nám do Sconta na otvíračku:) ale chce to fofr, nejlip hned v pondeli at se tam jde zeptat:)
    NOODLE
    NOODLE --- ---
    TEJ: zkus praci na festivalech v okoli, vetsinou shaneji lidi
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zkus Manpower, ti se na brigosky docela specializuji

Manpower Česká republika | What do you do?
    http://www.manpower.cz/
    TEJ
    TEJ --- ---
    OLTSKUL: no, to snad zkousela, ja kdyz sem na stredni shanela brigadu v hk, tak vzdycky byly ty mista zabrany uz nekdy od kvetna...treba blbej pult se sejrama v hypernove sem mela bloklej uz od zacatky cervna :/

proto to zkousim tady...
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    TEJ: a nejake rovnani zbozi carefouru a podobne-?
    TEJ
    TEJ --- ---
    Moji mladsi segre (za par dni 18) vybouchla na posledni chvili brigada a tak ted smrdi doma na fejsbuku. Nevite nekdo nahodou o necem? dekuji mnohokrat
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ajéje, IQ 88 strikes back :)
    HRADEC_HOVNEX
    HRADEC_HOVNEX --- ---
    RESTINPEACE: díky díky :D ale jsi vedle a to až o kraj ..
    DOCKINEZ: muck moc ty internety žereš voe . :D L.O.L

tak zase zdar mrdkaři :DD
    JANICE_
    JANICE_ --- ---
    Tak nabídka spolubydlení znovu ve hře (bohužel s drobnou cenovou úpravou - 2500) nicméně pokud by někdo měl zájem o průchozí, ale přepažitelnej pokoj v paneláku na moravským, dejte vědět – víc info pošta. Jinak myslím ideální pro studenty nebo tak. Asi by se tam v pohodě vešli i 2 lidi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam