Zdravím,
možná jste si všimli, že sem občas dávám pozvánky na koncerty, které pořádám. Bohužel se stala věc tuze nemilá a klub Kozinka, který se jevil jako jeden z posledních metalu otevřených, velmi nečekaně a náhle skončil. Obracím se tedy na vás s dotazem, jestli někoho nenapadá místo, kde by se takto zaměřené akce daly dělat dál.
Požadavky jsou prosté:
- rozumný a spolehlivý majitel
- zastřešený prostor s elektřinou, optimálně s pódiem
- lokalita Hradec Králové, nutná dobrá dopravní obslužnost
Jen pro jistotu vyfiltruju tyto možnosti:
- U Bejka (Mana Mana) chce majitel zaručit vyšší účast, když jsem tam minule měl (včetně kapel) cca 100 lidí, zdálo se mu to málo a prohlásil, že nemá zájem o další spolupráci.
- V Khamoru (El Diablo) jsem dělal akci v zimě a byl to jeden průser za druhým. Mimo jiné zvyšovali ceny piva v průběhu večera atd.
- V CC Lucie má metal zákaz, Šonka (majitel) by z toho dostal infarkt.
- Cikán by byl dobrý, ale minule na mě byla majitelka doslova nasraná, protože přišlo víc lidí, než jsem očekával (?!). Navíc celý večer vymývala půllitry v jednom dřezu, do kterého lila i zbytky piv. Ani jednou v něm nevyměnila vodu. Vrcholem byla rozlévaná kofola za 40 Kč.
- U Novotných se na představu metalového večera netvářili moc přívětivě. Ke všemu je to dost z ruky.
- Malý sál Střelnice by byl ideální, ale majitel chce plnou tržbu z baru + 600 Kč / hodinu.
- AC je tvrdším žánrům uzavřené.
- U Letců neprošel ani punk...
Budu rád za jakýkoliv tip. Předem díky za pomoc!