• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    NINE_OF_NINE: jojo, hlavně další nákupák. Za pár let se zboří muzeum a Geyerky, aby bylo místo na další. A ještě třeba Jiráskovy sady by se mohly zrušit a postavit na jejich místě moderní, architektonicky skvostnej supermarket, ten park přece soutok řeky strašně hyzdí a je tak nemoderní.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Aupark v Hradci bude, potvrdil krajský úřad. Zbývá stavební povolení - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/obchodni-centrum-aupark-v-hradci-kralove-ffn-/hradec-zpravy.aspx?c=A121214_1866678_hradec-zpravy_kvi
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Nový provozovatel kina Centrál: Po pěti měsících začínáme skoro od nuly - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/kino-central-v-hradci-kralove-otevira-dw8-/hradec-zpravy.aspx?c=A121213_1866242_hradec-zpravy_kvi
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    BAARKA: Nástěnka - Ubytování, Ak. Heyrovského hotel. dům lze doporučit - levné a blízko fakultě...
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ahoj, nevite o nekom kdo by pronajal na tyden v HK byt/dum pro par studentu/dalkaru UHK?? v lednu..od 7. - 11. 1. Nebo, kde bych se mela pohlidnout..? nemuzu nikde nic najit..dik
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No jestli je to TA Sonja, tak by to mohla byt docela sranda.
    FOXY
    FOXY --- ---
    sobota- slušná divočina ve 4ce- performerka s houslema, ntb a krabičkama, co i zarapuje a s Vjjem, pak DJ Kašmír a jeho tančírna
    dorazte!

W_2
    W_2 --- ---
    V pátek v Eventu - poslední Sklizeň 2012 v ČR!!!

SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    NINE_OF_NINE: v hk, kde nedostanes ani poradnou snidani? to by me taky docela zajimalo ...
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Tusi nekdo jestli nejaka rozumna restaurace porada stedrovecerni vecere?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To se vsad, ze olej bude kvalitne prepalenej :)
    KAAA
    KAAA --- ---
    HANOCRI: bezva, dík. budu doufat, ze v ty cene se odrazi kvalita surovin :))
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    SUNSET: Díky, to jsem si našla, ale nemají, a jestli měli, tak v září. No, co se dá dělat, nasázela jsem všechen česnek z letošní sklizně, tak jestli mi zmrzne, budu fakt naštvaná. Ale snad se zas tak dobře vydaří jako loni:o)
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    http://www.facebook.com/...367197409638?ref=stream&sk=info#!/photo.php?fbid=436190916427266&set=a.435981956448162.96455.426367197409638&type=1&theater

falafelový wrap 69,- jediné vegetariánské jídlo, co tam maj...veganský není, je tam jogurt, ale asi by to udělali i bez něj

HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    KAAA: Jo, to bude asi ono, je to tam celkem nový, jedl jsem ten falafel asi ve dvě noci, takže mé hodnocení není objektivní, ale chutnal mně. V londýne maj lepší, ale tenhle byl dobrej, i když stál asi 70kč, takže nic levnýho.
    KAAA
    KAAA --- ---
    HANOCRI: dekuju pekne. u toho erka nemyslis CFC (california fried chicken)? chodim okolo, ale myslela jsem, ze maj jenom hrancle a smazeny kurata, tak me ani nenapadlo to zkouset.. :)
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    HANOCRI: Erka pod Velkym náměstím
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    KAAA: Turci na proti centrálu, ale nikdy jsem neměl nebo teď nově vedle erka směrem k mostu, tam je celkem dobrej...je to takovej fast food, nevim jak se jmenuje...
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    ANNIKA: Od nejpovolanějších (http://www.k-cesnek.cz/)

Upozornění: Sadba českého česneku ze sklizně 2012 není (a víceméně ani nebyla) v celé republice. Každý, kdo ji nabízí, je podvodník. Prosíme všechny, kteří „sadbu“ či konzumní česnek deklarovaný jako odrůdy Lukan a Vekan z farmy Reš Bratkovice koupili nebo jim bylo toto zboží nabízeno, aby nám tuto skutečnost sdělili e-mailem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KAAA: Mam obamy, ze v HK si budes muset falafel udelat svepomoci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam