• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    HANOCRI:
    RADUS:
    MIRA_KA: Bezvááá.. :) měli byste zájem o pravidené VEGE srazy ? :)
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    BARUSSS: ano.
    SCHWITA: ne.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    jste tu někdo ornitolog, popř. modelář?
    RADUS
    RADUS --- ---
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Jste tu někdo vegetarián ?
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    DOCKINEZ: Nehlede na to, ze se v tom sklepe vsude kouri...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mne na Mexite krome zmrsenyho konceptu a predrazenyho vina nejvic vadi ta zkurvena tma. Na jidlo chci videt.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Jo, La Provance se stala v podstate moji nejoblibenejsi restauraci v HK - jidlo vynikajici, obsluha rychla a prijemna, hodne se snazej a vychazi jim to. Za sebe fakt doporucuju, celkove - nevim, jak morsky plody, ja to nejim:)
    Kor treba oproti hodne lidma doporucovany Mexite, tam jsem byla jednou a jak z polivky, tak hlavniho chodu sem byla fakt hodne zklamana - rajcatova polivka presolena, ze se to nedalo jist, kureci steak vysusenej a jeste ke vsemu s kosti (prvni sousto), v tortile namisto sunky neco, co silne pripominalo gothaj, zampiony "na grilu" byly platky zampionu bez chuti z panve..
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    CERTICA: Boli sme;) U mně ****, kolegové si taky pochutnali, cena/výkon odpovídá.
    Chvilku jsem musel hledat příbor, byl celý schovaný za obrovským čtvercovým talířem. Až na tenhle detail to bylo OK, číšníka se staral tak akorát. Měl jsem noky s kuřecím a špenátem a dobré to bylo.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    vaří znamenité francouzské a středomořské pokrmy, které jsou doplněny o českou klasiku
    uz tenhle popis by me trochu odradil, jinymi slovy na menu je coq au vin a smazak s hranolkama
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No uvidis, tesim se na report.
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    DOCKINEZ: Mozno ich maju z Makra a je to aspon relativne cerstve? No vouchery som uz kupila, tak potom aspon poreferujem :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Smyslim stejne. Udajne slusna je ta stredomorska restaurace v Rybove ulici, ale ani tam bych se nevsadil, ze ty potvory jeste dopoledne plavaly v moori.
    ACE
    ACE --- ---
    CERTICA: na morsky plody v hk bych neveril. mrazak to jisti, more daleko. bleh
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, to je na miste restaurace Cerny kun v Kuklenach? Tak tam jsem nebyl...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mno jo, asik zajdu.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Když jsme dělali první party ve zkušebně, řešili jsme problém jak tam nasměrovat všechny nýmandy tak, aby se nám nepoztráceli po městě a do všudypřítomnejch hospod, čímž by se ze zamýšlený Zkušebnaparty stala prachsprostá zkouška (pravda – zbylo by nám ale dost lahváčů). Řešili jsme to srazem a hromadným odchodem, což by prudérní hradecký policajti v roce 2013 už mohli považovat za demonstraci, takže krom toho že to klaplo, jsme i rádi že nás tenkrát minimálně nepostříleli.

Moment překvapení „prvního ročníku“ už asi nezopakujeme, ale i tentokrát máme přichystaný vypečený překvápko – Zkušebna party bude v Klubu č.p. 4 a bude dvoudenní.

Vstup na oba dny bude 120 kaček, na každý den zvlášť 80. Začátky budou jako obvykle ve 20:00 protože nejposlednější činel musí doznít ve 22:00. Kontroluje nám to ucho na zdi.

K pivu a poslechu vám zahrajou starý blbecký blbci z jedný z místních zkušeben-

18.1. – Argonaut, Goodbye blues
    19.1. – Enviro (ex Pavilon M2), Zkouška sirén

Hudební klub č.p.4 najdete na Malém náměstí, číslo popisné 4
    » 18.1. – 19.1. – Zkušebna party Tichofobie
    http://www.tichofobie.net/278/278/

FOXY
    FOXY --- ---
    už v neděli

knihabazar 001.jpg (679238 B)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam