• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zkus primatorku pod terasami, tam mi vzdy chutnalo.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    ZUZU: na meníčka přes oběd chodím do restaurace v hotelu U Královny Elišky, makaj tam učni, fail sem tam zažil asi jenom jednou (jídlo se nedalo jíst) ale obsluha i prostředí je velice příjemné, cena trochu vyšší (90 vočí tušim), jinak knihomol, černej kůň i hrad souhlasí dle tvého popisu

z fastfoodů doporučim jakoukoli bagetu U Kloboučku (bejvalá trafika). Je to u grandu na straně, kde je Adalbertinum...její výhoda je, že není dělaná v oleji jako úplně všechno ostatní k dostání v hladovejch oknech kolem náměstí, kebab nemám rád.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    NINE_OF_NINE: já jsem docela zaujatej, už dvakrát jsem po jejich jídle měl krutou střevní chřipku. Co se levnýho jídla v HK týče, dávám přednost Lvovi u zimáku.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    CHOBOT: Ja se tam nedavno 2x stavoval po cca roce a subjektivne mi prislo ze to slo nahoru. Ale mozna sem mel jen stesti na kuchare ;-)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TOOMIX: propána fuj, chceš někoho zabít? Ve Dvoře vařej snad nejhůř v celym hradci, cena necena
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ZUZU: co U Dvora? ikdyž to je trochu z ruky. Poměr cena/výkon je fajn

Restaurace U Dvora
    http://www.udvorahk.cz/jidelni-listek.html
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    BARUSSS: Diky :) Aj ked trosku od ruky, ale vyskusame :) Mate este nejaky dobry napad na hospodu v okoli Orlickej kotliny? Pripadne aj s jedlom?
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    HANOCRI: Doprava do 100km zdarma, takže Hradec do toho v pohodě spadá. A Černá hora má i super limonády, které prodává taky i sudové. http://www.pivovarcernahora.cz/produkty/piva/
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Krakonoš v centru byl jen v Bagetárně na zimáku a tam byl kolem 25Kč. http://www.pivovar-krakonos.cz/cenik.htm Jinak 14 je moc dobrá, škoda, že jsem ji nikdy neviděl mimo Trutnov a je jen na velikonce a na vánoce.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CHOBOT: ten krákora za 16 je jedenáctka. Ale to nevadi nic, pit se da.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    HANOCRI: Pripadne ji meli v Kate na Lipkach.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    FOXY: dobré vědět :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Krakonoše 12 točej v hospodě u Andyho (Brožíkova, u kolejí, nekuřácká, takže tam chodim jen v létě na zahrádku) za 16, pak o kousek dál v hospodě pod bejvalou Katou na Benešovce (nvm ani jak se jmenuje, řikáme tomu U Jahelky) za 17. Taky jsem tomu nevěřil, když jsem se sem přistěhoval před čtyřmi lety z Prahy :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    HANOCRI: dvanáctka pod dvacku? to je nějaká utopie, ne? :) i pod 25 je to téměř zázrak
    FOXY
    FOXY --- ---
    ESELVIRA: Bernard bude vždy, ostatní protočíme
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    CHOBOT: Jo myslím,že jo... Já si tam dávám 16ku, ale to nevím,co je za pivo :/
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Krakonoš 12ka, v HK je, ale nikde moc v centru. Dostat v HK 12ku pod 20 Kč, by bylo příjemné (nebo alespoň kolem dvaceti korun). Pak borůvková Černá hora.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    BARUSSS: Tam maj i točenýho braníka pokud se nepletu?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---

CERTICA: Svijany jsou všude.. Hospoda u Dvořáků např... bezvadná knajpa :)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    DOCKINEZ: Suhlasim... :) A Svijany... (Zavreli Defakto, tak nemam kam na ne :( )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam