• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    BARUSSS: Aaah, Everest... Zítra mám namířeno do Pardubického, tak jestli nebudu uindovaná k smrti, dorazím i s drahou polovicí. Teda jestli mě někdo neumlátí bramborou, když zrovna dostanu chuť na jehněčí :o) Ale zní to příjemně nemilitantně, tak těžkou bitku nepředpokládám :o)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jinac zitra v pardubicky Ponorce neoficialni predpremiera projektu Papalescu!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BARUSSS: ze jsem pro :)
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    BARUSSS: Jsem v.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    ? co je za ? :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jsem za.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    lidi jste pro udělat ,,VEGE" sraz v sobotu ? :)
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ: jasny kazdej to ma jinak. ja na tv koukam - rad se divam na hd dokumentarni kanaly kterych ma upc hafo. a pracuju s videem, takze 120/10 urcite vyuziju.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Tak nějak. HKfree v pohodě, rychlost máme slušnou a poměr cena/výkon mi přijde velmi dobrý.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    ACE: Tak ja mam hkfree na 3 miste a z toho 2x kabelem takze nemat ;-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Osm kil mesicne mi prijde mrte hodne, obzvlast kdyz na TV nekoukam a 20 MBit od HKfree mi bohate staci.

Jako kdybych stahoval desitky gigabajtu denne, tak bych to videl jinak, ale na cteni e-mailu a zvaneni po nyxu je 120 MBit zbytecnost. To uz bych si mohl na dojizdeni do prace koupit porsche :)
    ACE
    ACE --- ---
    CERTICA: za 120mbit je to hodne solidni cena, vsichni co nemaji kabel tak zavidi. muzes zkusit hradecky magnalink, ale to ti musi vest domu optika. nebo hkfree a uzivat si vsechny nesvary bezdratovych technologii ;)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ACE: Mam to iste... Tebe sa to nezda hodne? :) So sluzbami som spokojna ale rada by som vtesnala vydaje pod 500Kc. Nejake napady? Pripadne sa da jednat s UPC?
    ACE
    ACE --- ---
    CERTICA: a tak nevim, mam upc 120/10mbit plus pres 100 kanalu a platim cca 800czk, to se ti zda hodne?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    CERTICA: Televizi nemaje, doporucuju http://www.hkfree.org/ ;-)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Hm, sa teraz zamyslam, ze ake su alternativy k UPC v HK. Mam od nich kabelovku i s pripojenim na net ale zda sa mi, ze platim hodne. Koho vyuzivate ako poskytovatela? Diky za rady/napady/skusenosti :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    copak to tady mame za bazar
    EXX
    EXX --- ---
    čaučau , jezdíe někdo pravidelně , nebo i nepravidelně hradec-praha ?? potreboval bych privezt karavanovou lednici za nejake kapesne .. dyztak posta, diky
    EXTAZYK
    EXTAZYK --- ---
    Ahoj, shanim fukcni starsi LCD monitor nejlepe 19", mozna i 17" v horsim pripade.. tak jestli nekomu doma nelezi nejaky nevyuzity, kery by udal za par stovek... zajedu si pro nej, kdyztak... diky
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    ESELVIRA: Mají, dával jsem si ho už několikrát a vždy jsem byl spokojený.

ANNIKA: Zrovna koriandr je v asijské kuchyni dost používaný, z těch specialit v Hieu Thao není snad jen v Bún Nem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam