• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ACE: Mam to iste... Tebe sa to nezda hodne? :) So sluzbami som spokojna ale rada by som vtesnala vydaje pod 500Kc. Nejake napady? Pripadne sa da jednat s UPC?
    ACE
    ACE --- ---
    CERTICA: a tak nevim, mam upc 120/10mbit plus pres 100 kanalu a platim cca 800czk, to se ti zda hodne?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    CERTICA: Televizi nemaje, doporucuju http://www.hkfree.org/ ;-)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Hm, sa teraz zamyslam, ze ake su alternativy k UPC v HK. Mam od nich kabelovku i s pripojenim na net ale zda sa mi, ze platim hodne. Koho vyuzivate ako poskytovatela? Diky za rady/napady/skusenosti :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    copak to tady mame za bazar
    EXX
    EXX --- ---
    čaučau , jezdíe někdo pravidelně , nebo i nepravidelně hradec-praha ?? potreboval bych privezt karavanovou lednici za nejake kapesne .. dyztak posta, diky
    EXTAZYK
    EXTAZYK --- ---
    Ahoj, shanim fukcni starsi LCD monitor nejlepe 19", mozna i 17" v horsim pripade.. tak jestli nekomu doma nelezi nejaky nevyuzity, kery by udal za par stovek... zajedu si pro nej, kdyztak... diky
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    ESELVIRA: Mají, dával jsem si ho už několikrát a vždy jsem byl spokojený.

ANNIKA: Zrovna koriandr je v asijské kuchyni dost používaný, z těch specialit v Hieu Thao není snad jen v Bún Nem.
    FOXY
    FOXY --- ---
    6/2 od 20 hodin záznam koncertu The Doors z roku 1968- lahůdka v super obrazu a zvuku! za 150! Bio Central
    FOXY
    FOXY --- ---
    20.-24.3. Jeden svět opět v HK !!!
    Bio Central- jak jinak :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: ok, díky- dnes omrknu osobně prostředí
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ACE: Mnam, zrovna jsem pojedl P5 a jsem venkoncem spokojen. Koriandru dostatek = vse v poradku.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jojo, Psychousek je na travu odbornik :)
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    ANNIKA: PSYCHOUSEK usoudil, ze to byla citronova trava... :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: Na romantice veceri jsem byl v Primatorce nekolikrat, vzdy jsem byl spokojen.

Ale Satlavu si dokazu predstavit taky.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    SOLDIERSNIPER: Nemyslíš meduňku? :o) Mně se dělá zle z koriandru, proto si na bylinky dávám pozor a napřed jen lehce kousek odhryznu, než začnu spásat celej trs:o) Ale v té polévce, je to, pravda, složitější.

ACE: Škoda, žádná bun-cha. Ale třeba rozšíří sortiment časem...
    FOXY
    FOXY --- ---
    Bio Central: 6/2 od 20 hodin záznam koncertu The Doors z roku 1968- lahůdka v super obrazu a zvuku! vstup 150
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    ACE: Dnes jsme zkouseli P2 + P4, a ani jedno nam nechutnalo. V obou jidlech byla nejaka zelenina, ktera chutnala jako citronova cistici chemikalie (aspon mne to tak prislo). Verim, ze nekomu to chutna, ale pro me to byla tak neprijemna chut, ze zustavam u ciny, kterou maji super :) Co se tyce stolu, tak klasicky "cinsky" lepil :))
    FOXY
    FOXY --- ---
    Tak díky všem za odpověď- a ještě dotaz navíc- hodí se pro romantickou večeři? Výročí nebo tak?
    Nebo byste doporučili jinou možnost?
    Šatlava?
    ACE
    ACE --- ---
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Jo a ještě jeden foodie koutek - kuklenského Černého Koně přejmenovali na La Provence a jedou těžkou Francii... Tak jsme byli prubnout a výsledek lepší, než jsem čekala - příjemný prostředí, obsluha na můj vkus trochu moc bodrá, ale aspoň milá a dobrý jídlo. Maso mě až tak nenadchlo, ale nemám se stejným jídlem srovnání, tak nebudu soudit, ovšem horký čokoládový dortík byl naprosto super. Na ten by stálo zajít i jen tak na kafe. Kafe jakž takž, lepší průměr. Kdyby někdo sháněl v Kuklenách kafe, tak na Statku mají vynikající čerstvě mleté Peru a ještě tři další druhy, které jsem netestovala. (A ne, nedělám Statku placenou reklamu. Ale už bych si ji u nich asi mohla zkusit domluvit:o) )

BTW nevíte někdo, jak je na tom kuklenské UNO? Vím, že kdysi dávno bývalo vyhlášené, teď už se tam lidi neženou... A mě pořád nějak neláká k vyzkoušení. Naše babča tam chce pořádat velkou oslavu, tak na co se mám nachystat :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam