• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Tak kdo dneska dorazí? :o)
    ACE
    ACE --- ---
    // Autobusy vypadají jako obří sáčky na instantní polévku z konce 90. let. ... K parádnímu logu a parádnímu autobusovému nádraží má tak teď město i parádní vizuál DP.
    Dopravní podnik Hradce Králové s novým logem / logo / Font
    http://www.font.cz/logo/dopravni-podnik-hradce-kralove-s-novym-logem.html
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Taky myslim :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    ACE: myslím, že na Hradec dobrý :)
    ACE
    ACE --- ---
    FOXY: no zrovna satlavou opravdovy gurmety asi moc neoslovis ;) ale jinak diky za tip
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hmpf, s chuti bych zasel, lec nestiham :o(

Na 14.2. naflakal svou akci snad kazdej more
    FOXY
    FOXY --- ---
    Jelikož tady zřejmě víc než kinařů najdu gurmetů, píšu to rovnou- přijďte na film Láska 14/2 od 20 hodin do Centrálu- losuje se o drobné ceny a večeři v Šatlavě v hodnotě 1000 Kč!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A dalsi byl u Stolety, ale majitel bohuzel nedavno zemrel. Tak nevim.
    ACE
    ACE --- ---
    NINE_OF_NINE: ten uz tam neni
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    CERTICA: Jeden byl nekde u Intersparu za Teslou.Jestli tam jeste je snad nekdo doplni ;-)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Kto by mi, prosim, vedel poradit v HK nejaky dobry bazarek kol? Dufam, ze dostanem konkretnu referenciu na bazar a nie odpoved: ja :) Diky :)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Hradec Králové City » V létě se bude v Hradci konat také nový festival The Sun
    http://www.hkcity.cz/2013/02/11/v-lete-se-bude-v-hradci-konat-take-novy-festival-the-sun/
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Ozaj, nechce sa niekto pridat na keramiku? V pondelky od 16:15. Len tak si sami patlame. Cena: 100Kc/odpo. V cene nie je hlina, ale je v tom vsetko ostatne (glazury, pomocky, miestnost, vypal). A hlina stoji cca 120Kc/10kg (2 osoby z toho patlame uz pol roka). Inac sa schadzame tak 4.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    vyhovuje 15. ?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    OLTSKUL: to mě mrzí, nekutečně ... Ale tak doufám, že se i tak příště sejdeme v hojném počtu :) o faux pass se teď postarám já :D
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    tak skoda ze jste na srazek vege nedorazili... i tak se nas tam seslo sest.. ps kdyb jste dorazili, tak by jste se mohli smat memu faux pass se soli
    ;)

byla docela sranda
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Moc se omlouvám, ale holt ženské problémy m to dnes nedovolily :( neměla sem ani pomyšlení na jídlo a jak kyselý zelí se mi tam nechtělo být. Tak bud to dáme na pátek nebo sobotu. ale to tak sobota třeba kolem 4. Případně kdyby se vám chtělo v týdnu. Tak hoďte tipy :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Hm, tak Docki taky hlasi, ze nedorazi...tak my to taky nechame na priste, az se sejdeme v hojnejsim poctu. Tak dobrou chut dorazivsim a dobre uzdraveni lazarum! :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam