• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ACE
    ACE --- ---
    kdyby tu nekoho zajimal dnb & techhouse tak v patek u berana: http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/906886_397292073712430_1378710077_o.jpg
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ACE: myslela som, ze je pod kamerami...
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    CERTICA: jo, na fake kamery ještě před starou FIM jsem už taky narazila, docela nepříjemné zjištění. Nicméně to tenkrát byl favorit a ne spešl...
    ACE
    ACE --- ---
    CERTICA: nechavat specialized bez dozoru? too bad...
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Dnes (15.4.) mi pred novou budovou FIM medzi 10:45 a 12:10 ukradli toto kolo. Ak by niekto vedel poskytnut lubovolne informacie - od napadu, kde hladat az po info o tom, ze ho niekde videl, bola by som velmi vdacna. Dakujem.
    PS: Bola som na nom 2x vonku :( Doma som ho mala v byte a pred skolou ma ani nenapadlo, ze by ho mohli cmajznut. Myslela som si, ze je nan priamo namierena kamera. Je to len atrapa kamery :(

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: je to dulezite, jinak bych se neptal. Jeste nejaka podobne hloupa otazka?
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: a je to tak strašně důležité, když naše espresso má 30 ml a ristretto má 20ml? to jen tak...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: spíš by to chtělo Piccolo, jinak není nabídka úplná:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hola, vzpomnel jsem si na jednu drobost k Centralu - slo by zaridit, aby bylo ristretto? V utery jsem si ho chtel dat a mel jsem smulu, neslo to.
    FOXY
    FOXY --- ---
    BARUSSS: piš pr@biocentral.cz, chci podrobnější info :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KAAA: oaza je turecky bistro na miste bejvaly restaurace oaza. Najdes ho na tr. Karla IV. vedle pivnice Gobi.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    FOXY: Jo díky :) A myslíš,že by se u Vás dal i nějaký zorganizovat ? byl by to dopročinný a výtěžek by šel na jedno o.s. :)
    KAAA
    KAAA --- ---
    DOCKINEZ: co je oaza?
    FOXY
    FOXY --- ---
    BARUSSS: jeden bude v sobotu v Centralu- Hastroš bazar od 14:30
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak jsme dneska byli na Sugar manovi. Skutecnost predcila ocekavani, vrele doporucuju. A bezte na to do kina; pokud nemate dobrou zvukovou aparaturu (aspon jako ja, volove :), stejne byste z toho meli prdlajz.

A jeste jedna vec - mel jsem chut na falafel, tak jsme poprvy zasli do oazy. A jo, byl dobrej. Mozna si ho tam nekdy dam znovu.

/kurnik, nejsem ja dneska nejak moc slunickovej? to bych blil.../
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    nevíte, kde v HK zpravidla probíhají blešáky ?
    ACE
    ACE --- ---
    zahlasujte plz pro hk, at je tu naka pekna (byt pro technoidy) akce:
    Android RoadShow 2013 – dotkni se Androida ve svém městě
    http://www.androidroadshow.cz/
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    ZDN58: vypadá to MOC dobře !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam