• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ESELVIRA: To vis, my, kteri na kole do prace jezdime, nic takovyho resit nepotrebujeme. A zbytku je to pro zmenu šumák.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    FOXY: papírové kelímky na chipsy? :)

Docela mě zaráží, že se HK neúčastní něčeho podobného, vzhledem k tomu, že je to pro cyklodopravu ideální město. Téměř žádný terén, široké ulice a relativně malé vzdálenosti z jednoho konce města na druhé.
    Do práce na kole
    http://www.dopracenakole.net/

Pardubice to vzaly tu kampaň za svou a docela z toho vytěžili, co se dalo. http://dopracenakole.pardubice.eu/
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    FOXY: Bude chodit uvaděčka s laserovým ukazovátkem a vyhazovat šustiče? :o) Jasný, já to chápu a taky nenadávám, ani po vás nechci, abyste hnuli nebem a zemí - stejně jako vy zase nemůžete nadávat, že to holt někdo chce vidět dřív, a chtít, aby se vždycky přizpůsobil vašemu programu.

Ten víkend zní zajímavě, jestli to nebude úplná s...., tak klidně zajdem znova.
    FOXY
    FOXY --- ---
    za to naše Bio Central: právě makáme na boji proti šustění- s tím nám právě můžete pomoct i vy... ceny projekcí určuje film. distributor, proto hrajeme delší čas po premiéře, abychom fanoušům kina nabízeli stále přívětivou cenu 100 Kč. na filmový víkend s Iron manem, Star Trekem a Supermanem chystáme spec. občertsvení a fanoušci k nám samozřejmě mohou přijít v kostýmech oblíbených hrdinů- obsluha už na tom pracuje taky :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ACE: Do Cinestaru chodim výjimečně - ale na film, na kterej se těším tři roky a už teď jsem naštvaná, že všude kromě ČR ho vysílali, fakt nebudu čekat ještě další dva týdny po české premiéře. Navíc Centrál nic přímo fanouškovského nemá - a dá se čekat, o že o půlnoci přijdou zpravidla fanoušci - a ta atmosféra je pak úplně jiná.

A takovýmahle výkřikama, co lidi mají nebo nemají dělat lokálnímu kinu neprospěješ...

CERTICA: Neblahou zkušenost mám s kvantama lidí, co žvaněj, telefonujou, chroustaj popcorn a srkaj colu tobě za uchem. (i když za to kino zas tolik nemůže, posledně v Centrále za náma seděli dva kluci s pytlíkem chipsů a snad půlku filmu s tím šustili při každém zalovení do pytlíku, takže skoro neustále - takže se obávám, že to kvalitnější publikum je poněkud vachrlatý argument. O něco možná, ale on jeden dement na zpruzení sálu úplně stačí.) Navíc ta cena jednoho taky nepotěší...
    ACE
    ACE --- ---
    CERTICA: odflakla kvalita projekce, nekvalitni audio (bud moc potichu nebo moc nahlas), neosobni prostredi, premrstena cena, mene kultivovane publikum. proste multiplex.

central mi vyhovuje. kvalitni promitac, pivo do kelimku a jdou tam lidi, kteri ten film opravdu chteji videt.
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ACE: mas nejaku neblahu skusenost, o ktoru sa chces podelit? Alebo robis len reklamu? :)
    ACE
    ACE --- ---
    do cinestaru uz nikdy. podporte sve lokalni kino ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ups, to jako začíná o půlnoci? tak to asi nee, to bych ráno nefungoval...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Půlnoční premiéra nového Star Treku v Cinestaru - půjde někdo? Já už se těším :o)

PŮLNOČNÍ PREMIÉRA STAR TREK: DO TEMNOTY v multikině CineStar Hradec Králové
    http://cinestar.cz/hradec-kralove/specialni-akce/pulnocni-premiera-star-trek-do-temnoty--876/
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    DOCKINEZ: tak pak poreferuj, jestli si to všechno nechali přetisknout :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PSYCHOUSEK: Diky. Asi tam zajdu a nabidnu jim korekturu :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Mám pocit, že tak normál, ta naše jídla byla nějak kolem 90Kč. Ale píšou i něco o poledním menu, to jsme nezkoumali.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ROZDVIC, ANNIKA, PSYCHOUSEK: A jak je to tam s cenama? Spis nizsi, fastfoodove, nebo jako v restauraci?
    FOXY
    FOXY --- ---
    + jedna akce pro milovníky Marilyn Monroe, Bio Central + Klicperovo divadlo: http://www.biocentral.cz/...alost/marilyn-monroe-muzete-videt-v-biu-central-i-v-hradeckem-divadle-21
    FOXY
    FOXY --- ---
    středa 29.6. od 20 hodin Naslepo- Bio Central, určitě přijďte! o projektu více: http://www.biocentral.cz/cz/film/bio-central-naslepo-5573
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    DOCKINEZ: Byl jsem 2x a výborné.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Myslím, že obsluhující vietnamská slečna už je rodilá Češka, takže porozumění úplně normální. Vida, to mě nenapadlo - všude, kde jsem bun cha měla, tak tenké a vypečené bylo, tak jsem to považovala za samozřejmou součást jídla. On opdle mě zrovna u bůčku je problém i v té tloušťce plátků - ty tlusté se tak dobře nevypečou a snáz žvejkačkovatí. Jestli to ještě někdo bude zkoušet, dejte vědět, já už do místního bun cha nepůjdu...ale zkusím najít něco jiného.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: Diky za report.

Jak jsou na tom se skillem "porozumeni jazyku ceskemu"? Ono by treba slo pozadat, ze chces bucek extra vypeceny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam