• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Projekt - letní scéna a galerie ART CAFE : http://www.duluxletscolour.cz/projekty/detail/34
    FOXY
    FOXY --- ---
    spolubydlení HK- centrum s vtipnou partou: http://www.espolubydleni.cz/podnajem-spolubydlici/213585-inz.htm
    FOXY
    FOXY --- ---
    úterý 2.7. od 23:30 hodin v Biu Central Rozloučení s Filipem Topolem, vstupné dobrovolné
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    DOCKINEZ: Já jsem vůči těm vietnam.restauracím celkem skeptická... ale když naplánuješ sraz,proč ne :D Dám těm klukům žlutým šanci :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Já miluju tu nevege. A dneska takové pěkné překvapení. A padl i drahý, a ten má pajšl ze železa... Někde se holt chybička vloudila.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: tamni vege kormu miluju a vrele vsem doporucuju na potkani.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ:
    BASIK: Díky, díky.

Jinak korma v Everestu dnes byla z edice "večer chutná, ráno pomáhá". Akorát teda pomohla hned, takže máme hned zajímavější pátek a děkujeme nebesům za dva záchody v baráku...
    BASIK
    BASIK --- ---
    ANNIKA: mydentist.cz - Martin Kostal, za nej se muzu zarucit :) dela v Komeniu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: Yvona Mrazkova
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    DOCKINEZ: OK, nabíhám ASAP. S tou extra pálivou verzí ti ale nevim, když koukám že vedeš blog o chilli omáčkách. :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KADLINO: mel jsem jednou a spokojenost. Doporucuju rict si o hodne palivou verzi, pak je to tak akorat prijemne pikanstni.
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    DOCKINEZ: Jaký maj to tofu, vyzkoušeno? Já jsem momentálně závislej na tofu po thajsku od šikmejch z Avionu.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Já jim ještě nezapomněla tu zradu s bun-cha, ale taky ještě zajdem :o) Dneska máme v plánu na oběd Everest...už jsme dlouho nikde nebyli :o)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: A jméno doktora, prosím?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jinac teda hlasim, ze spokojenost s vietnamcema v havlickovce trva. Chodim minimalne jednou tydne, za ty prachy je to kvalitou o dve tridy vejs nez zbytek rakosnickejch restauraci v HK.

A maji tam i bezmasa jidla, idealni misto na vege sraz (mrk mrk :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: na benesovce je relativne nova ordinace, tam by meli brat. Slecna tam chodila docela casto a je velmi spokojena.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Nemáte někdo tip na dobrého zubaře? Ideálně, kdyby ještě bral nové pacienty... (A existence serveru znamy lekar jsem si vedoma) Potřebovala bych si najít nového a jak se zdá, tak jsou buď plně vytížení nebo ne moc dobří...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam