• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    SUNSET: Aaa, tak to mě tedy moc nepotěšilo. V záruce už není, máme asi tři měsíce "novou" desetiletou Xsaru, která by teď měla jít na servisní. A chceme ji pořádně protáhnout na dovolené, tak i pro jistotu...

BIDA: Děkuju, to budu ráda.
    BIDA
    BIDA --- ---
    ANNIKA: pokud chceš, tak ti můžu dát kontakt na mechanika, co mi spravuje suzuki. Má dílnu na Věkoších a je šikovnej, celkem levnej a v pohodě. Opravuje různý značky, tak by to možná stálo za pokus.
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    ANNIKA: Pokud myslíš servis na Hradubické, tak tam ani nepáchni. Citroen na výpadovce Slezská je drahej, ale ještě se to dá skousnout.
    Pardubice znám Peugeot, Citroeny dělaj taky. Servis na staré výpadovce do HK - nic moc, zkoušeli ojebat výměnu oleje (nechali starej), i filtr mi nechali starej a naúčtovali vše nové...
    Ovšem pokud to není v záruce a není to megaoprava, najdi si nějakého slušného mechanika, bude tě to stát i několikrát méně než značkový servis.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s autoservisem pro Citroen? Objevili jsme jeden v HK a jeden v Pardubkach, ale zadne reference nemam... Diky
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    NINE_OF_NINE: Delat na tomhle projektu byla sranda a kdyz to tak vezmu, tak snad vzdy, kdyz je u neceho architekt, tak se pak vymejslej takovyhle hovadiny :D
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    NINE_OF_NINE: Já se nedivim, že cokoliv staví státní (krajskej, městskej) aparát je tak kurevsky drahý, když si na tom vždycky někdo musí vzít provizi.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Centrum Hradce vyjde draho. Lavičky stojí statisíce, osvětlení miliony - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...hradce-kralove-dnu-/hradec-zpravy.aspx?c=A130805_1960130_hradec-zpravy_pos
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    jede nekdo zitra z HK na Waterse do prahy? jde mi hlavne o cestu vecer zpet z prahy do HK.
    FOXY
    FOXY --- ---
    Všechny filmy od 17:30 a od 18 hodin v Centralu po celý srpen za 30 Kč!
    Královéhradecké filmové léto - Bio Central
    http://www.biocentral.cz/cz/udalost/kralovehradecke-filmove-leto-32
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ACE: fotku nemam, nejdou mi vytahovat z telefonu (holt archaicky pristroj). Ale hod mi do posty telefonni cislo, odpoledne ti poslu mms.
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ: nakou fotku ty kolobezky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hola, neprebejva nekomu zahradka v zahr. kolonii? Mel bych eventualni zajem :)

Naopak mi prebejva kolobrnda pro děcko. Sklepni nalez, ale docela pekny stav. Za čokošku se ji rad zbavim.
    FOXY
    FOXY --- ---
    párty na kolečkových bruslích už zítra

ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Zase trocha food infa, kdyby se nekomu hodilo - na statku ve Svobodných Dvorech aktuálně mají cibuli (15 kc/kg), nové i staré brambory (13 a 6 kč/kg) (od pondělí budou prodavat zase cerstvou varku) a balené zelné saláty (tam cenu nevím, ale jeden jsme na ochutnávku dostali). Otevřeno průběžně :o)

Ten zeleninový "sklad" u kruháku při výjezdu z HK jsme dneska nestihli, ale aspoň už máme webovky s otvíračkou. Taky tam mají maso a rychlé občerstvení, tak budu zkoumat někdy v rozumnějším čase :)
    O nás :: zdravá zelenina
    http://www.zdravazelenina.cz/o-nas/
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo playfastnahled_zps726d3118.jpg

PLAY FAST OR DONT FEST
    http://playfast.czechcore.cz/
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    Příští sobota > COME IN DAY / NIGHT ∆▼ OPEN AIR
    Kralovéhradecké letiště, 20.7.2013 | Start ∆ 14:00 | End ▼ 6:00

Come In Stage > ( Techno | Minimal ) > JOHNNY AEMKEL (IT), SLURM (DE), SEGMENT a další
    Core'n'out stage > ( Drum'n'bass | Dubstep | Bass | Breaks ) > ANS, CHIK, MURTE a další

DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    tato sobota, bude to stat za to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam