• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: já jsem se před chvílí vrátil od Durana...sice to nebylo jako Localis, ale taky super. Měl jsem "Špičky z hovězí svíčkové ovoněné anglickou slaninou na smetanovo-fazolových luskách", maso super, fazolky žádný rozvařený, pepřový brambory k tmou taky dobrý. Přítelkyně měla "Kuřecí stehenní steaky IBIZA marinované s hořčicí, česnekem, bazalkou a rozmarýnem pečené na cibulkových listech s paprikami, plněným grilovaný tomatem a modrým sýrem" a taky spokojenost. Drobnej mínus bych dal za čekání na jídlo, čekali jsme asi 35 minut, ale to lze omluvit tim, že v celý restauraci měli asi jenom 6 volnejch míst, jinak narváno
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No a v neposledku musim pochvalit kategorii nejdulezitejsi, a sice servis - 1*
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOOMIX: caesar salat - a predstav si, ze v nem byly suprove cejtit ancovicky, krutony se nejenze daly jist, ale chutnaly skvele a zachovavaly si konzistenci po celou dobu konzumace*, hoblinky parmezanu byly baštozni a krepelci vajicka... no mnam.

Dal mne bavila bylinkova limca, peckózní ristretto a cokoladovej dort (ten jsem ochutnal jen na lzicku, ale byl to uplnej vybuch chuti, doporucuju!)

* zato v **** se rozblemcaly uz po dvou minutach
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    1.11. @ Ozzies, HK
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: co jste si dali v Localisu?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dve poznamky z hradeckeho gastrorybnicku:

* vietnamska restaurace v havlickovce se vyrazne zhorsila; jidelnicek prosel "restruktualizaci", coz na jednu stranu znamena zmizeni picovin typu uhor, ale na stranu druhou uz si nedame nic z olihne. ach jo, po plneny sepii a thajskym kotliku č. 93 se mi bude styskat jeste dlouho.

* dneska jsme se zenou slavili výměsíčí (neco jako výročí, ale mate duvod k oslave kazdej mesic neasi). Volbu restaurace tentokrat vyhral Localis. Tam jsem byl naposledy nekdy kratce po otevreni a byl jsem nadsen. S uspokojenim poznamenavam, ze restaurace stale drzi vysoky standard. Odchazeli jsme zcela saturovani a uz se tesime na dalsi polozky podzimniho menu. Doporucuju.
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    DARTHFADER: 1.listopadu dalsi dil @ Ozzies, prijdte hodit buckem ;)
    FOXY
    FOXY --- ---
    Dne Příběhy lékařů bez hranic zadarmo v Centralu: http://www.biocentral.cz/cz/film/pribehy-lekaru-bez-hranic-5488
    FOXY
    FOXY --- ---
    Zítra v Centralu krátké filmy, které získaly cenu za nejlepší kameru: http://www.biocentral.cz/cz/film/ishorts-panavision-young-cinematographer-award-5905
    Vstupné jen 60 Kč
    TEJ
    TEJ --- ---
    Zdravim,
    shanim byt v HK. Pro dva mlady lidi, idealne neco levnejsiho, mensiho.
    Kdyztak do posty.
    Dekuju dekuju.tej
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Magazín Hradec Králové City » V Novákových garážích vzniknou obchody, v sousedství i byty
    http://www.hkcity.cz/2013/10/14/v-novakovych-garazich-vzniknou-obchody-v-sousedstvi-i-byty/
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    ANNIKA: Velké ano pro nyxí akci!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    NINE_OF_NINE:
    DOCKINEZ: To jsou dva velmi dobré, leč protichůdné návrhy! :o) IMAX jsem měla v plánu, jenže teď je to pořád něco, takže pražský víkend se odsouvá a odsouvá... Ale nyxí akci klidně! :o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: Taky bych zasel. Nevymyslime kolektivni nyxi navstevu? :)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    ANNIKA: Gravity za IMAX celkem stoji ;-)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    FOXY: Paráda, to mi ušetří cestu do Prahy :o)
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    tonight @ Ozzies ;)
    FOXY
    FOXY --- ---
    Tento víkend znovu obnovujeme projekce ve 3D v Centralu: http://www.biocentral.cz/cz/cyklus/3d-projekce-219. A kdybyste se náááhodou chtěli ptát na Gravity 3D, tak bude na začátku listopadu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam