• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    FOXY
    FOXY --- ---
    DARTHFADER: pro Central je podmínkou, že budou chodit diváci - jinak kino nepřežije...
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ANNIKA: pokud nema central jiny podminky, pokud neprijdou lidi, skoro nic se nedeje,...
    FOXY
    FOXY --- ---
    Hlasujte, kdo by šel na Enderovu hru 22.12. od 20 hodin do Centralu (předplánovaný termín): http://www.doodle.com/c2mgz8zqzdtfev5f
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: nedele od pul sesty je imho na kino idealni, ja rozhodne jdu. A treba prijde i kouzelnik danklar.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Takže dáme Nyxí akci? :o) Třeba i s tou indií předem, aby nám nekručelo v kině v břiše?

Kdo byste se chtěl na Gravity přidat?

BTW by mě zajímala i ta Enderova hra, tak můžem udělat nějaké sčítání, kolik lidí by se našlo :o) Ale zase chápu, že je velké riziko, že bude každej nadšeně volat, že půjde, a pak se sejdem tři, což je pro organizátory drahá sranda...
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: na Gravitaci bylo kolem 150. Nemůžeme jít do ztráty kvůli pár fanouškům. Už jsme nastavili tuto možnost u koncertu Muse - pokud by se našlo padesát lidí, zařadili bychom to. Nenašlo se. Jde o to, aby se poplatily s tím spojené náklady a ty nejsou malé.
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ: na gravitaci bylo celkem nasvihano. a kritiky mela lepsi. EH je pry harry potter ve vesmiru, to nezni moc dobre... knizku jsem cetl, ale me osobne film moc nelaka
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A na gravitaci tech 50 prijde? Scifi jako scifi, ne? Navic EH je puvodne legendarni knizka...
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: sežeň dalších padesát lidí, kteří si zaplatí lístek a pak se o tom můžeme bavit...
    HSK
    HSK --- ---
    Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    Pátek 22.11.2013 - Event Music Bar
    FB událost zde.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Heh, skutecne aktualni program Centralu nenabizi ani vyhledove Enderovu hru? Skandal...
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    FOXY: no divila by ses, jak se lidi divej, kdyz je posleme vratit brejle a sdelime jim, ze bohuzel asi film ve 3D v zivote neuvidi.. ano, je to tak..
    FOXY
    FOXY --- ---
    DARTHFADER: tak to je... nenaděláš nic
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    FOXY: dalsi zajimavy fakt je, ze asi 15% procent populace neni schopno videt 3D pres jakoukoliv z techto technologii ;)
    FOXY
    FOXY --- ---
    FOXY
    FOXY --- ---
    RESTINPEACE:
    DOCKINEZ:
    IMAX, Central i Cinestar mají jiné 3D systémy - některé využívají aktivní 3D brýle... do Centralu si teoreticky může kdokoliv přinést i svoje 3D brýle, ale jak budou fungovat, pokud nebudou na systém Real3D, nedokážu říct. Investice do brýlí pro Real3D je v Centralu 30 Kč, takže žádná pálka, koukala jsem na Gravity i na Metallicu a obraz byl super a zvuk taky. IMAX nemám vyzkoušenej, takže nedokážu posoudit
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    samozrejme si je muzes pujcit, ale kdyz jsem predpokladal, ze na 3D filmy budu obcas chodit, tak jsem zainvestoval
    btw, ROI byl tusim kolem 3 filmu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: A ty brejle jenom prodavaj, nebo si je clovek muze i pujcit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam