• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    koneckoncu kdyz muze prince Harry:
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    KADLINO: ja nevim, jenom jsem se zeptal.
    AJWI
    AJWI --- ---
    on ten kostym je z divadla ze hry "Doma u Hitleru" od A. Goldflama a ta paska je tam proste nasita a sundat nejde...
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    RESTINPEACE: Na maškarní akci? Asi sranda, ne, prostě kostým. Tohle přehnaný démonizování nacistickejch symbolů mi přijde ujetý, akorát jim to dodává zbytečnou vážnost místo toho, aby každej kdo si nechá vytetovat hákovej kříž na kozu byl všem pro smích. No to by bylo na dlouhou diskuzi, každopádně já nevidim nic špatnýho na tom vzít si na maškarní uniformu nácka. Když přijdeš v kostýmu araba s bombou kolem pasu, bude si někdo stěžovat že propaguješ fanatickej islám?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    KADLINO: jakej ma teda vyznam dat si na ruku pasku se svastikou?
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    KADLINO: Ptal jsem se přímo onoho "Knížete" (ten co je na fotce) a žádný policajti tam nebyli. Pouze se jistej Václav Bartoš pohoršoval nad tou fotkou a hrozil paragrafama, výslechem a vězením. Diskuze je bohužel pryč, věřim že to bylo výživný čtení. Teď je otázka, jestli Vašek jenom trollil, nebo je opravdu tak omezenej, že tohle považoval za propagaci nacismu. Viděl jsem od něj jen jeden komentář, kde vyblil něco ve smyslu "... za Hradec děkujeme, ale neonacisty v Bio Centrál nechceme." LOL.
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    ACE: Tak to by mě taky zajímalo. Nějakej jemnocíťa neunesl kostým se svastikou a začal vysírat s propagací nacismu?
    ACE
    ACE --- ---
    TOOMIX: lol, foxy co se to tam delo za umeni? :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ACE:

ACE
    ACE --- ---
    TOOMIX: neni nic videt
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Na FB páteční události v Centrálu se strhla diskuze, pravděpodobně kvůli týhle fotce a účasti tohohle DJe. Diskuzi však smazali, ale zaznamenal jsem cosi o tom, že tam byli policajti, nějaký info? díky

LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    QUBASS: trojan enclosed :)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    FOXY
    FOXY --- ---
    ANNIKA: zbývá jen doufat
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    FOXY: Aspoň tři, ne? Jestli počítáš i +1 ;o) Nicméně na Gravity jsme se šťastně shledaly celé dvě nyxí entity, zato kupa kamárů porůznu za širokého okolí... :o)
    FOXY
    FOXY --- ---
    Kdo nestihl Indii v neděli, může si o ní nechat vyprávět: http://www.biocentral.cz/cz/film/whiskyho-cestovatelske-kino-indie-5994. Mimochodem - na tu Enderovu hru jste přihlášení dva!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Připomínám nedělní Gravity - chtěl by někdo předem do té indie? :o)
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ: dle vkusu kazdeho soudruha :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ACE: vecna skoda, ze jsou to zrovna klacky v kyblu (= kvintesence nudy)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam