• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ACE
    ACE --- ---
    FOXY: takze party v deset
    FOXY
    FOXY --- ---
    ACE: ty sis to asi špatně přečetl :)
    ACE
    ACE --- ---
    FOXY: to ma bejt party? 110 minut sedet ve tme a mlcet? :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    v pátek 20/12 oslava narozenin Bia Central - 17:30 animáče pro děti, 20:00 ofiko začátek oslavy s filmem Iluzionista, potom večírek - toto vše zdarma, více na http://www.biocentral.cz/cz/film/1-narozeniny-bia-central-6058. přijďte všichni

DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    HSK: Pojedem z HK dodávkou, místa máme hromady, kdo by chtěl vzit, ať si dá vědět;)
    MENU
    MENU --- ---
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    Ozzies jedou :)
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    Mýdan v Ozzies.

FOXY
    FOXY --- ---
    HSK
    HSK --- ---
    Raggajungle mejdan kousek od HK.
    Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ: tak milos skoncil v popularu a pres leto meli americky menu, takze burgeru si clovek uzil dost :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ajajaj, fresh panini byla laska prevelika.
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ: chodim casto. burger kvalitni, ale mensi. bagety dobry, pripravovany s laskou. neni to tak top, jako sveho casu fresh panini, ale je to dustojna nahrada
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    DOCKINEZ: rad tam chodim na salat, pro me velmi dobrej pomer cena/vykon :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hola, byl uz nekdo tady?

Choosy - fresh choice :: Prodej sendvičů - Burgerová restaurace - Jídlo s sebou :: Hradec Králové
    http://www.choosy.hk
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    RESTINPEACE: Je to tak, zase to má nový nájemník. Osobně moc nechápu, proč zase měnil název, když to dle svých slov chce pojmout jako rockový klub, ale to už je jeho boj. Dávalo by mi to smysl v případě, že by se chtěl vymezit vůči těm předchozím, ale dramaturgicky to zrovna není jeho případ.

Btw. už to bylo El Diablo, pak La Putika, následně Khamoro a teď je to Striga. :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    PSYCHOUSEK: dalsi restart klubu? vtipny jak se zacinaji ty nazvy retezit: ex - La Putika/El Diablo ...
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ech, zas se jednou udelal velbloud z komara. Mne osobne to neprijde nijak zajimavy (takovejch "DJů Aldolfů" uz bylo tolik, ze je to spis nuda nez pruda), ale kdyz ma nekdo potrebu vytahovat xkrat omselej vtip, jeho vec...

btw mit dotycnej na palici lodičku s rudou hvezdou a na triku masovyho vraha Che Guevaru, tak mu nekteri jeste zatleskaji*.

* pro blbe - to je konstatovani, nikoliv nejaka stiznost ci co.
    FOXY
    FOXY --- ---
    No- prostě kostýmní párty- fanoušek Hanebných panchartů si půjčil kostým v divadle. Říkala jsem mu, protože se i ptal - že to je dost, a že jsou na to zvlášť u nás v kině lidi citliví. Nevedli jsme na párty žádný řeči o náckách, holocaustu a podobný věci nepodporujeme, ale zas mám soudnost a neposílám na lidi policajty kvůli neuváženému výběru kostýmu. To bychom pak mohli zrušit všechny divadlení hry o nacismu, Schindlerův seznam, Čtvrtníčka v České sodě a dělat, že o ničem takovým nevíme. V. Bartošovi jsem i psala, protože to rozmazával všude bez ohledu na nějaký kontext a i když tu nebyl. Označovat neznámé lidi (převelečené za Obivana Kenobiho a Amadea) za neonacisty by také mohlo někoho urazit a mohl by se chtít soudit za pomluvu. Policajti v kině byli - ale o dva dny později, když tu jeden opravdovej kokot dělal bugr. Neonacisty u nás nečekejte - už jsme si to na všech stránkách vyříkali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam