• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Ahoj,
    v pondělí 6.10. od 17:00 proběhne zahájení Týdnu duševního zdraví na Psychiatrické klinice FN HK, kde má místo i výstava mých kreseb "Cesta k sobě". Výstava tu bude ještě další týden nebo dva, ale doporučuju přijít už na slavnostní zahájení.
    Víc info v přiloženém pdf (celý týden budou probíhat docela zajímavé akce a přednášky).
    Všechny Hradečáky srdečně zvu!

DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    RESTINPEACE: hele o co ti jde? Jaky tema beru vazne? Ze nemam rad islamisty myslis? Vsichni slusni lide je nemaji radi. Nebo narazis na neci jinyho?
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja na opejkani prasete v ramci predvolebni kampane do komunalu nic az tak "militantniho" nevidim, obzvlast ne ve srovnani s rasistickejma pausalizujicima vypadama o "netolerantnich Cesich" sirenejma kreaturama typu Sabatova.

btw jakou SS vlastne Sion provozuje? Priznam se, ze tahle organizace jde ponekud mimo mne...
    ACE
    ACE --- ---
    me na tom nejvic desi to, jak sion roste - ms, zs, ss, akce pro deti, kde se tvari apoliticky a primo nepropaguji viru atd, i kdyz to maji pevne v dna. a zaroven delaji takovehle militantni akce. jako rodic bych dost prskal...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: jelikoz uz v HK nebydlim, tak se mi nechce dohledavat kde jakej reditel kandiduje, ale jinak mas pravdu, kokoti jsou na obou stranach. Ja jen zastavam nazor, ze negativni reklama je taky reklama a tyhle veci je obecne lepsi nesirit (coz je pasivni pristup, aktivni je pak strhavat papirovy letaky pokud nekde uvidim venku - to taky obcas delam).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: No, upozornit neznamena podporovat, k takovym zkratkam snad klesat nemusime, ne?

Obecne mi cela situace kolem machometanu pripada silne prehnana. Je jich tu pet a pul, v HK konkretne s nima potize nebyly, a az na dylovani kebabu podradny kvality a absenci falafelu v nabidce fastfoodu s nima problemy ani nejsou.

A stejne budou na jedny strane debilove, kteri hystericky kvicej, jako bychom se (vsichni do jednoho, cela ČR!) chystali provadet na chudakach musulmanech holocaust, kdyz dvema pipkam, ktery na SŠ nechtej chodit na telak, nedovolila jedna konkretni reditelka skoly nosit satky.

Na strane druhy budou kreteni, kteri chteji "bojovat" za demokracii zranim veprovyho. Kdyz odhledneme od neucinnosti takoveho pocinani, bylo by na miste misto minusku treba v diskuzi upozornit na to, ze pan reditel Sionu kope za Top 09 a aktualne se chysta kandidovat do komunalu.

Podtrzeno secteno, kokoti jsou obe vyse zminene strany.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: Jestli narazis na to, zes dostal minus, tak ten byl ode me za to, ze takovy veci vubec siris. Nejde mi o nejakou spolecenskou nebezpecnost vyzvy napsany comic sansem, ale spis o to, ze se i tady najdou lidi, ktery tohle tema berou vazne (treba pan Danklar). Rikam tfuj!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: tak to jsem tu ironii asi nepochopil :) Každopádně bylo zajímavý toho pána poslouchat, jak si přál za každou mešitu v ČR jeden kostel v Arábii
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOOMIX: tak ta akce je tezkej bizar a daval jsem ji sem hlavne pro pobaveni (coz evidentne nekteri nepochopili). Obzvlast je zabavny, ze veprovej happening porada stejny spolco, ktery dela Dny pro Israel.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: včera jsem šel okolo, jakýsi pán tam vyřvával, že nějaká musimka ve škole v anglii zbila spolužačku jenom proto, že měla ke svačině vepřovou šunku. Tak nějak o tom nemůžu dohledat žádný článek...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MENU
    MENU --- ---
    FOXY
    FOXY --- ---
    Koncert Jelly Belly v Biu Central - 22. září od 20 hodin: http://www.biocentral.cz/cz/film/the-jelly-belly-koncert-6477
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    JANKOWITCH0
    JANKOWITCH0 --- ---
    RESTINPEACE: Víme ... Byly pokusy o podpálení stánku. :D
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    JANKOWITCH0: vis o tom, ze fotky tvejch hradeckejch sablon prodavaji na Karlove Moste turistum?
    ACE
    ACE --- ---
    nabizim k prodeji poctivou prosivanou perinu s polstarem v praktickem baleni. k odberu v hk. nabidky prosim do zprav

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam