• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    FOXY
    FOXY --- ---
    QUBASS: na stejném místě?
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    TANGERINE: 6.12.2014

DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    TANGERINE: moje last info, bez zaruky: zavreno, chysta se znovuotevreni ...
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Nevíte, jak je to s barem Náplavka? Je otevřený?
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    DISKOPANKER: btw dnes ve vysílání proběhne soutěž o vstup na zmiňpvanou akci;)
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    Tento pátek, první zahraniční koncert v Public Music Baru. Tribuman je francouzský zpěvák, MC a trumpetista, v HK se objeví po necelých dvou letech v rámci Digital Raggamuffin tour a věřte, že to bude opravdu parádní hudební vystoupení
    více informací na FB : www.facebook.com/kingstownshow, nebo dnes (út 18.11) od 19:00 v pořadu Kings Town Show na Public Radiu : http://listen.play.cz/player.html?shortcut=radio-public (v pátek od 19:00 můžete naladit speciální vydání Kings Town, kde bude Tribuman osobně a pak se bude akce streamovat)
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    dnes, hogo, eliščino nábřeží, hradec králové

ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Nejvyšší budova v Hradci Králové možná půjde k zemi — Regiony — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...4/regiony/292054-nejvyssi-budova-v-hradci-kralove-mozna-pujde-k-zemi/

Nejvyšší budova v Hradci Králové, panelový hotel Černigov na Riegrově náměstí možná půjde k zemi. Developerská skupina CPI Radovana Vítka totiž požádala o povolení budovu zbourat.
    TSOH
    TSOH --- ---
    DOCKINEZ: dik za radu kámo... s Milanem se bohužel nedá vůbec bavit nebot na dotazy nereaguje...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TSOH: pokud s nekym v jinem klubu nesouhlasis, vyres si to tam, pripadne si o tom spolu popovidejte v poste. Urcite ale neni nutne sem na nej chodit zalovat. Na druhou stranu je to velmi české, manýry soli země.

Že tys volil Miloše, vid?
    TSOH
    TSOH --- ---
    TSOH: dekuji za info, ktere jsem dostal (do pošty..) pro ostatní koho bude zajímat jen doporučuji zabrousit do diskuze [ Ukrajinská krize ] kde se rodí nová Hradecká ,figurka, jmenem Milan-Extazyk, nutno podotknout, že z jeho názorů jde poněkud strach...
    ACE
    ACE --- ---
    TANGERINE: K. H. Máchy
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Prosim vás, kde všude je v Hradci obchod Rodinka? Vím jen o tom u Atria, ale prý tu jsou ještě další. :)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Kdyby to někoho zajímalo, tak přeposílám:

Vážení přátelé fotografie,

Obracím se na Vás, jakožto minulé účastníky Hradeckých kurzů fotografie s informacemi o záhájení dalšího, již osmého ročníku. Pokud máte Vy, nebo někdo z Vašich známých o kurzy zájem, věnujte prosím pozornost následujícím informacím. Nabízíme opět dva kurzy, pro začátečníky a pro pokročilé. Kurzy budou probíhat od Ledna do Února 2015 na Obchodní akademii v Hradci Králové. Začátečníci každé úterý od 18:00 do 20:15, pokročilí každou středu od 18:00 do 20:15. Celý kurz čítá osm lekcí po třech vyučovac&ia cute;ch hodinách. Kurz pro pokročilé se zaměřuje na čtyři hlavní žánry ve fotografii - portrét, krajina, dokument a reportáž, architektura. Kurz pro začátečníky má posluchače naučit zacházet s fotografickou technikou a kompozicí obrazu. Cena kurzu je 3990,- Kč. Více informací a přihláška na http://www.hkf.cz/

MgA. Petr Nagy

TSOH
    TSOH --- ---
    ahoj neznáte někdo prosim Milana z Hradce, kterej hraje chilloutovo hudbu ( Ex Tazyk ) ? před časem měl být i u Hare Krishna...
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ESELVIRA: tomu rikam citelny flyer...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    HARDY: Hehe. Do Noxu mě kamarádky vytáhly na rozlučku...daly jsme to tam asi hodinu, peklo. Parket pidi a hudba nápadně připomínala sólo na motorovou pilu... Radost. Ale mají klimu, což bylo při tancování fajn.

Ale fakt je, že na diskotéce jsem byla dvakrát v životě (ještě někdy koncem základky v Kavalírovi), takže jsem nejspíš jen prošvihla aktuální vývoj :o)
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    KADLINO: Thomas Spatz :D
    HARDY
    HARDY --- ---
    ACE: omlouvám se za mystifikaci, v HK jsem spíš chodim jenom do Draka a do čtyřky a nikam jinam :-) Náplavka mě zmátla, protože jsem se kouknul na FB a tam zrovna byla fotka z koncertu, nebyl jsem jediný koho to zmátlo. Píšou tam však, že za nedlouho by už mohli zase otevřít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam