• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    k osobní nemusej
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIAGONAL: no co to je? a jak to zduvodnej? to prece nemuzou jen tak prohledavat lidi na ulici, musi byt duvod, jinak povoleni k prohlidce, ne?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DIAGONAL: mám stejnou zkušenost. Letos teda zatím jednou /minulý čtvrtek/...a jinak vloni 2x...
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    už vás potkala policie v HK stylem ,,pomalu se připlížíme vozem v parku nebo u školy, vyskočíme na vás tři husťáci v kombinézách a občanku dávej ,všechno ven z kapes ! nic jo? to sme nasraný tak se ani nerozloučíme a ty běž ... od září mám tři prohlídky za sebou , nikdy mi nic nenašli, nikdy mě nikdo jinak neřešil a nevypadám nijak alternativně :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: jen vás napínáme :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: hmpf, uz dva tydny se poctive tesime, kdy se objevi termin :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    fanoušky klasické scifi zvu do Bia Central na remaster verzi Vetřelce: http://www.biocentral.cz/cz/film/vetrelec-rezisersky-sestrih-2781
    vítáme příchozí v kostýmech a v den akce i pomoc při přípravě kina.
    zatím jediný plánovaný termín!!!
    HARDY
    HARDY --- ---
    BIDA: Hele pokud vím, tak to patří pod ten kulečník a otevřeno mají pouze po předchozí domluvě. Musíš tam třeba den dva předtím zajít, rezervovat si to a oni to pak spešl kvůli tobě otevřou. Nikdy jsem to ale nepodnikal.
    HARDY
    HARDY --- ---
    HARDY: při první návštěvě vás nechají hrát hoďku zadarmo.
    HARDY
    HARDY --- ---
    WOLFBANE: jj to je klasická herna na úrovni. Jestli jste nižších ročníků a neznaj vás tam, tak na heslo "farmaceutická fakulta" vás hodku nechaj hrát zadarmo ;-) value.
    V poslední době jsme si ze studentských důvodů oblíbili kulečník na Benešovce, jsou tam tři čisté pool stoly na desetikoruny(!), jeden stůl 9 stop + 1 karambol na čas, je to NON STOP (!!!) a pivo tam stojí 19,- pardál. Nejspíš to nesplňuje žádnou z podmínek na fajn prostředí a dobrý pivo a občas se tam schází přinejmenším zvláštní lidi, ale líbí se mi, že to má atmosféru nonstopáče a zároveň si to drží kultivovanost kulečníkové herny i v 5 ráno.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ACE: nechce se mi litat po pulce Hradce, abych ukojila vsechny nase touhy:)) Ani ten bowling a kulecnik nemusej bejt nejak extra, jdem si zahrat fakt pro srandu kralikum, kamoska v zivote bow nehrala. Takze hlavne to pivo, ale at je na nem co delat:)
    ACE
    ACE --- ---
    MATHEA: doporucuju separovat bowling, kulecnik a dobre pivo. pak to je resitelne :)
    BIDA
    BIDA --- ---
    Funguje ještě vůbec ten bowling na Benešovce?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Oujee, to nebude tak jednoduchy, jak jsem si myslela:))
    ACE
    ACE --- ---
    jo v heyrovskyho jsou best kulecniky, ale maj tam staropramen myslim. takze pivo taky nic ;)
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    HARDY: dobrej kulecnik je v heyrovskyho ulici
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    ACE: ale co jsem tam parkrate byl pivo bylo dost des ;-)
    HARDY
    HARDY --- ---
    Okej, já bych byl spíš přes kulečník :-)
    ACE
    ACE --- ---
    HARDY: z pohledu bowlingoveho hrace tam pry ty drahy stoji za prd. kvalitni bowling je ted pry na hvezde
    HARDY
    HARDY --- ---
    MATHEA:

Zábavní a bowlingové centrum A-Sport Hradec Králové
    http://www.a-sport.cz/
    kulečník tam mají taky, byl jsem tam jednou, je to tam moderní, ale dražší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam