• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Prosím prosím prosím, nevíte někdo o jakékoliv brigádě v HK?
    MENU
    MENU --- ---
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    Dneska Hogo
    LAS
    LAS --- ---
    FOXY: jako fakt jo? takze pro frolikovu kavu do vinoteky? ok. kazdopadne popijim indonesii z doubleshotu z cafe na kole. priste zkusim zas jinde. dik
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    DIAGONAL: začal sem nosit v batohu preventivně zavírací sáček s gramem soli z mrtvýho moře...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ACE: Takovej Hellsing Ultimate Ova maraton by byl fajn
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Měl bych takový dotaz, je v Hradci nějaké místo, kde se pořádají autorská čtení (jinde než v knihovně)? Nejsem místní a přes internet se mi nějak nedaří něco najít.
    ACE
    ACE --- ---
    FOXY: pokud dvojka v tom dlouhem sestrihu, tak to bych si v remasteru dal s radosti.

jinak ja bych na scifi chodil, to jo. ale co treba edge of tomorrow... *rejp*
    co takhle nakej underground festival piratskych anime pro uzavrenou spolecnost? neco jako byly filmove uterky v clubu 2001 kolem '98...
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    LAS: Maj teda 250 gr pytlíky, ale luxusní kafe a ceny ujdou - Cona Coffee na S K Neumanna zhruba naproti Raiffce. Mně nejvíc chytlo Sulawesi Pango-Pango :)
    Je fajn zastihnout majitele, ten ví co prodává. Ty holky se v tom tolik neorientují, ale snaží se.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: Tak mluvim o posledni navsteve anime, jinac od ty doby jsem byl v Centralu mrtekrat, dokonce i na Gravitaci :)

Dvojka by sla, je to takovy to krmny scífko "vypni mozek a bav se". Vlastne proc ne.
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: Dočkine, tou docházkou bych se nechlubila, ale ten Vetřelec byl dobrej. Když budete hodný a návštěvnost za ten měsíc v kinech dobře dopadne, bude i dvojka!
    A co se týká anime, není v distribuci... tak třeba po nějakým festivalu se dočkáte
    FOXY
    FOXY --- ---
    LAS: kafe od Frolíka vede vinotéka paní Součkový pod blidlem :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Naposled jsem byl v Centralu na anime tak pred osmi rokama na Ceste do fantazie. Docela dobry, klidne bych si neco podobnyho dal znovu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: mně by se líbilo nějaký anime...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Vazeni, patecni promitani Aliena v Centralu se fakt povedlo. Kino narvany po kokot, kulturni zazitek to byl nevsedni. Na afterparty jsme nezustali, ale i tak super.

Vic sci-fi volove :)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Mlsoun - káva, čokoláda, dárkové balíčky
    http://mlsoun.eu/
    LAS
    LAS --- ---
    TOOMIX: to zni hrozne:) jo, vim, tam sem kdysi neco kupoval. zkusim cafe na kole. diky!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LAS: Oxalis ve Futuru
    LAS
    LAS --- ---
    ACE: ok dik zkusim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam