• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MATHEA: jo, kopec Dehetnik smerem na Trebechovice.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Nemeli byste nekdo tip na misto kolem HK (tak do 30km), kde se dobre zakempovat pod sirakem? Podminkou je, aby se tam dalo zajet autem kvuli psum a moznost ohne. Zadnej bordel se konat nebude, cim klidnejsi misto, tim lip... a aby v pripade peknyho pocasi byly videt hvezdy:)
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    TOOMIX: to se ale ve vetsine pripadu uplatnuje dynamicky...treba O2 ma na tarifech agregaci, ale v praxi se v podstate neuplatnuje..a mas tam tarify iNET s 1:10, coz je bezne...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NINE_OF_NINE: no, vykaslalo se na mne i "vedeni", takze problem bude sirsi.

Ale jak rikam, po peti letech u hkfree jdu k magnalinku a cau. Muzou si za to sami, kdyz hosi nestoji o moje penize :)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    DOCKINEZ: Je to mozne, ja mam zkusenost se tremi a v pohode. Kvuli jedinci bych nezatracoval cele hkfree ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NINE_OF_NINE: ja mam asi smulu na spravce (brozikova). Na sms ani e-maily nereaguje, telefony nebere. Proste je mu to u prdele. A bohuzel bez jeho asistence se nikam nedoberu.

Eskaloval jsem to "vejs", nicmene mi to bylo uplne k nicemu. Slibili, ze se ozvou, nic se nestalo.

Pred 5 rokama se aspon slo domluvit, ze se typci po tejdnu stavili a mrkli na to. Ted ani prd.

Hele, nejsem cimprlich a neni potreba, aby mne nekdo obskakoval, ale kdyz uz se neco vysere natolik, ze si to nedokazu dat dokupy sam, tak bych uvital aspon reakci typu "nemame na tebe cas, pockej tejden".
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    DOCKINEZ: Ja mam naopak velmi dobrou zkusenost mel jsem od nich net u centralu (kabel rychlost nekde kolem 30Mbit), Benesovka (20Mbit), Jungmanka (20).

Jinak Hkfree je obcanske sdruzeni takze ja sem si treba pripojku vytvoril a domlouval se primo se spravcema a vypadkdy jsem za poslednich par let mel tak dva a oba vyreseny v ramci hodin.

Navic pokud mas cas a sitarina te bavi muzes se zapojit do rozvoje.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (ale budu mi kazdopadne k odprodeji satelit, router a dalsi veci, ktery uz nebudu potrebovat)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hele, za mne hkfree fakt ne. Ze zacatku to jakz takz fungovalo, posledni 2-3 roky je to bida s nouzi.

A nejvic mne vytaci, ze kdyz nastal problem, tak komunikace nulova, reseni zadne.

Jdu k Magnalinku. Za o jen malo vyssi prachy petinasobna rychlost a optika. Neni co resit.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BIDA: agregace 1:20 znamená, že třeba těch 30Mbit je rozděleno například mezi 20 bytů
    BIDA
    BIDA --- ---
    TOOMIX: mluv na mě česky jo :D já tomu vůbec nerozumim, jen vím, že od nich máme v práci připojení
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    TOOMIX: Tak zkus klukum zavolat a domluvit se.
    Kontakt | HKFree.org
    http://www.hkfree.org/kontakt/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NINE_OF_NINE: tam bych viděl na AP Severni a d-network
    BIDA: tam se mi moc nezdá ta agregace
    BIDA
    BIDA --- ---
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    TOOMIX: hkfree v oblasti nic?
    HKFree mapa
    http://mapa.hkfree.org/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mohli byste mi doporučit nějakého poskytovatele internetu na Slezském předměstí? (V okolí Sever střed).

Na Magnalinku mi při dotazu na pokrytí vypadlo v současné době pracujeme na budování optické sítě, abychom mohli vybranou adresu připojit, pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat a na můj dotaz emailem, jak to teda vypadá, mi odpověděli, že
    Dobrý den,
    bohužel Vám nemohu upřesnit kdy připojení na této adrese bude k dispozici. Technické oddělení pracuje na tomto připojení.
    Děkuji za pochopení
    LUSILDA
    LUSILDA --- ---
    Ahoj, bohuzel se mi zmenily plany a nemuzu v patek vecer na predstaveni Medvedi v Klicperove div., kdybyste mel nekdo chut na trochu trampske kultury, rada prodam 2 listky.
    FOXY
    FOXY --- ---
    ZDN58: za kolik si to představuješ? pokud ještě nemáš, napiš mi do mailu
    ARALIN
    ARALIN --- ---
    DOCKINEZ: tak tedy ne, sorry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam