• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    FOXY
    FOXY --- ---
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    RADUS: zdar premyslel jsem o tom ale mam cas jen v nedeli :( tak nevim zda se mi to vyplati
    RADUS
    RADUS --- ---
    prodam lístek na Zážitkový festival JUST LIFE 2015 nechcete někdo?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Petice nepomohla, zeleň u paneláků se kvůli stavbě firmy zalije betonem - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...hradci-kralove-fvs-/hradec-zpravy.aspx?c=A150627_2173441_hradec-zpravy_pos
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    hledám pronájem bytu něco kolem 30-40m2 , nevíte o něčem ? Díky :)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    Uz tuhle sobotu budeme s The Atavists hrat zadarmo na Pivovarskem Namesti v ramci Divadelnaku :)

https://www.facebook.com/events/117056161961472/
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    HARDY: No, u nas si nikdo z tech trvale studujicich nijak nestezuje, a neni jich tam malo, nastesti je to i docela namichany Evropa + Blizky Vychod.
    HARDY
    HARDY --- ---
    FEFERONIE: Přesně, chybí dost zásadní informace, na jakou školu se dostal. Hádám, že na UHK to nebude, to by byl nesmysl... Na FaF bude asi akorát nepříjemný první ročník, protože z nějakého důvodu má fakulta vztahy s blízkým východem a v prváku u studia v angličtině je to samí Arab, synáčkové bohatých tatínků, kteří do školy dělaj ho*no, a tak je učitelé moc rádi nemají, hlavně že cálujou. V druháku už zůstanou ti, kteří chtějí opravdu studovat a je to ok.
    Na kolejích je celé jedno patro určeno pro zahraniční studenty, ale jestli se vytvářejí anglicky mluvící kultury, těžko říct.

QUIXDE: já se tak trochu obávám, že všechny ty Buddy spolky jsou pro výměnné studenty a Eresmáky, těžko říct, jestli někdo pomáhá trvale studujícím v AJ, osobně bych si tipl, že ne.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    FEFERONIE: Tak FaF i LF je tam na velmi dobre urovni, co se tyce lf, tak i snad lepsi jak v Praze. Co se tyce pristupu k zahranicnim studentum, profesori na lf jsou velice vstricni, kvalita vyuky je take vysoka a porada se i hodne akci pro zahranicni, vcetne toho, ze je tam snad i banda lidi, co jim pomaha i se zarizovanim veci ohledne bydleni, skoly apod. Hradec jako takovy je dost dobre misto pro mezinarodni studenty (nepotkala jsem zatim zadneho, co by si stezoval). Co se tyce FaF, mluvit nemuzu.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Mohl by mi nekdo poradit ohledne studia na karlovce v hradci? znamy ma syna - Ira, ktery se tam dostal, ale neni si jisty, jestli to ma vzit a chtel by informace ohledne toho, jak moc je to mezinarodni studentske prostredi, ci nikoliv a taky se taze na kvalitu vzdelavani. jakekoliv insider info je vitano.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    FOXY: Mrazák vydolován a čeká na zahradě. Pár dní bude k dispozici, pak ho odvezem na sběrňák, ať nepřekáží... Takže čím dřív, tím líp :o)
    BENYY
    BENYY --- ---
    Předprodej vstupenek zahájen, kapacita omezená!
    https://www.facebook.com/events/1544997242436831/

ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    FOXY: Ta malá varianta, cca půl metru kostka se třema šuplíkama. V případě zájmu zjistím přesně, naštěstí tohle jsem já zjišťovat nemusela, tak míry nezná. Dneska nám přivezli nový, takže co nevidět bude k odběru :o)
    FOXY
    FOXY --- ---
    ANNIKA: šla bych do toho hnusnýho mrazáku :) jak je to velký?
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Budeme se zbavovat volně stojícího šuplíkového mrazáku a mikrovlnky. Oboje staré, ošklivé, ale funkční. Kdyby někdo chtěl někam na chalupu, jako nouzovku atd., tak rádi věnujem :o)
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    Sháníme lidi nově otevíraného závodu v Lipovce (2 km od Rychnova nad Kněžnou). Pokud někdo hledáte práci, zavolejte mi a dohodli bychom případné detaily.
    tel: 739 609 058
    Nabídka pozic zde: (Je potřeba rozkliknout "Závod Lipovka")
    Výpis pozic | Magna Bohemia s.r.o.
    http://magna.jobs.cz/
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zdar, postel a matrace stale k mani. Za odvoz si muzete kralovsky pohovět :)

KADLINO
    KADLINO --- ---
    DOCKINEZ: Já jsem to dycky věděl, že každej zapálenej vlastenec musí bejt zákonitě i vypatlanej dement.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam