• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (do lazni nechodim, tak nedokazu potvrdit, jestli to je, nebo neni pravda)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Městské lázně v Hradci Králové zažívají šok: Arabky se koupou mezi školáky v hábitech od hlavy až k patě | Krajské listy.cz
    http://www.krajskelisty.cz/...ji-sok-arabky-se-koupou-mezi-skolaky-v-habitech-od-hlavy-az-k-pate.htm
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Vzdálenost 22 km - Omezení provozu - Detail spojení | Vytisknout | Poslat e-mailem | Odstranit spojení | Přidat do Mých spojení | Mapa | Jízdné | Přidat do kalendáře

https://www.youtube.com/watch?v=c1Ty7azDHyY
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    My tam chodime tak jednou za sezonu, takze pohoda...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    tak tak, Localis super, jen tam člověk zajde 5x a už si nemá z toho jídelnío lístku co dát :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: Skoda, v Localisu byste byli spokojeni...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    NINE_OF_NINE: No, my zůstali venku v Satchmu. A zklamání teda šílený - mám je zafixované jako lepší restauraci, trochu dražší, ale že to stojí za to. A ani prdlajs - můj De Luxe (nebo tak nějak) hamburger byla prťavá, neopečená houska, maso s uměleckým jménem "medium" suché jako troud a takové celé přitvrdlé a zbytek ingrediencí žádná sláva. I já jsem po dojedení měla hlad, natož pánové.

"Krémové rizoto" byla rýže smíchaná se zeleninou s pytlíku, normálně tak, jak by to naprostý začátečník spatlal doma z čiré bezradnosti, jak se takové rizoto dělá. A "Domácí těstoviny s rajčaty" byly doufám snad fakt domácí, jinak úprava spočívala v poházení kousíčky rajčete, tipuju tak jednoho. Vše kolem cca 150 Kč. Už nikdy víc.
    MONIKAM
    MONIKAM --- ---
    Pro informaci. V Hradci Králové funguje svépomocná skupina nespavců. Scházíme se tam všichni, kdo už nechceme své zdraví řešit psychofarmaky, ale rozhodli jsme se najít svou cestu k uzdravení bez drog. Kdo trpíte nespavostí/poruchami spánku, přijďte se klidně podívat, načerpat inspiraci, podporu, informace. Více na klub.sedmispac@gmail.com nebo ve zprávě u mne. Pokud víte o někom ve svém okolí, komu by informace mohla být užitečná, směle předejte dál.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    ANNIKA: http://u-jablone.cz/
    Sedeli jsme na zahradce, ale slecna rikala ze vevnitr maji pripadne klimu kdybychom chteli. Jen jsem cekal za tu cenu trochu vic muziky ;)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    TOOMIX: Na náměstí? Tam jsme včera nakoukli a byl tam pěknej hic... V podstatě nic jsme neobjevili, tak jsme šli do Satchma, že půjdem do podzemí... A oni ho mají zavřené. Meh.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANNIKA: Localis
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Prosím vás, znáte někdo nějakou restauraci v HK, která má určitě klimu? Přijedou nám známí a já nevím, kam s nima, protože Statek ji nemá... a bez ní to teď fakt nezvládnu.

Ještě mě jako varianta napadla nějaká z těch sklepních, ale taky moc netuším, která je dobrá... Koruna je/byla donedávna zavřená, do Mexity ani náhodou, Rytíř taky nic moc... Kdo ví, udělá dobrej skutek! :o)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: tak já to neposlouchám, mluvilo se o nahnědlících, z toho jsem usoudil oslavu Hitlera...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak on Ortel, aniz bych se ho jakkoliv zastaval, zadny "HH" ve svy tvorbe neventiluje. Rekl bych, ze po zkusenostech v kapelach typu Conflict 88 si radsi davaj bacha a jedou skrejvačky a jinotaje. Normalka, nic novyho.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ono je to těžký, ve světě, kde mohou muslimové propagovat islám na školách! by měli mít i nahnědlíci právo na veřejný názor... nebo islám nevadí a heil hitler ano?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Svy kupce si tohle nahnedly zbozi bohuzel najde i v HK. Na druhou stranu, pokud by alternativou bylo zakazovani koncertu, tak at si tihle debilove zahrajou, ale doufam, ze to jednou bude poradatele a majitele hospody seredne mrzet.

Ja uz tam nepachnu ani omylem.
    FOXY
    FOXY --- ---
    OLTSKUL: ten koncert mi taky leží v žaludku...
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    DOCKINEZ: tak uz se asi smazali z FB...skoda..

oni se nekde objevi znovu..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OLTSKUL: to je nejaky divny, obsah je nedostupny a uzivatele Restaurace U Letců nejde najit.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    OLTSKUL: Velké t! Winning.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam