• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Polévka dál leží magistrátu v žaludku. Bude i příště? - Hradecký deník
    http://hradecky.denik.cz/...region/polevka-dal-lezi-magistratu-v-zaludku-bude-i-priste-20160106.html
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Ohňostroj v Hradci trval jen 86 sekund, natěšení lidé pořadatele vypískali - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...al-jen-86-sekund-dwj-/hradec-zpravy.aspx?c=A160101_205106_hradec-zpravy_jj
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nevšední příhoda všedního dne s dobrým koncem a morálním ponaučením pro dítka a mládež

Jdu si takhle dneska kol deváté hodiny ranní v Hradci podél malého Tesca, když tu jsem si povšiml chodce cca 4 metry přede mnou. Normálně na týpky na ulici nekoukám, ale tento exemplář se vyznačoval mimořádně ošklivýma teplákama s rozkrokem kdesi nad kolenama. Ten pohled mne konsternoval natolik, že jsem dobře dvě sekundy svého drahocenného času věnoval sebezpytu v duchu „Kolik by mi kdo musel zaplatit, abych v takovém trendy outfitu vyšel na ulici“

A co se nestalo – během oněch dvou sekund jsem zaregistroval, že dotyčný něco odhodil na chodník. Znechuceně jsem si pomyslel cosi v duchu „Nejen že se neumí oblíkat, ale je i línej jako vandrák v létě, když je mu zatěžko odhodit obal od pochutiny do nádoby k tomu určené. Ještě by to taky mohl být tzv. „pejskař“, co po svém miláčkovi laena neuklízí!“

Když jsem ovšem dokráčel blíže, zjistil jsem i přes své 2,5 dioptrie, že se v tomto nejedná ani o obal od Margotky, ba dokonce ani o celofán od Mozarových koulí. Byly to totiž smuchlané bankovky. I sehnul jsem se pro ně a mocným zvoláním „PANE!“ jal jsem se chodce přede mnou upozornit na svou důstojnou persónu.
    Dotyčný se ohlédl a spatřil mne, an k němu kráčím v bundě Tommy Hilfiger, lakýrkách Rovers, s taškou Crampler a... v džínách z Lidlu.

Jeho výraz vyzařoval upřímné zděšení. Na fleku se otočil a začal se vzdalovat rychlostí, kterou nenazvu třetí kosmickou jen kvůli skutečnosti, že se dotyčný stále držel v gravitačním poli matičky Země. I ponechal jsem si obnos a utratil jej v nejbližším knihkupectví. To je ten výše avizovaný dobrý konec.

Kdybych byl vztahovačný, byl bych si řekl, že dotyčného vyděsil cenový a hlavně kvalitativní nesoulad jednotlivých položek mého vzevnějšku.

Ale spíš si myslím, že kombinace toxické psychózy a černého svědomí neprospívá duševní pohodě a sekundárně ani stabilitě cash flow.
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ: prej level. coz je genialni, 30 metru od mestaku a 60 od statnich :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Zajimalo by mne, ve kterym klubu to bylo :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: koukám, že bonzovat se musí, i kdyby na chleba nebylo...
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    DOCKINEZ: extaze z x-chatu?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Extázi nabízeli v klubu patnáctiletý chlapec a o rok starší dívka - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...actileta-mladez-foh-/hradec-zpravy.aspx?c=A151215_143425_hradec-zpravy_the
    V77
    V77 --- ---
    SALE: Měsíc po Bataclanu.....
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SALE: díky!
    SALE
    SALE --- ---
    APOLENKA
    APOLENKA --- ---
    ACE: Super!
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    OLTSKUL: ma ty filtry imho vkusny, takove pozitivni ;)
    ACE
    ACE --- ---
    OLTSKUL: to je umelecka licence. bez toho to bylo hnusny :)

diky
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ACE: krasna prace!
    :) kez by byl hradec takle zivy neustale :D

jen si nemuzu pomoct, ze jsou mne osobne malinko neprijemne ty barevne korekce, ale chapu že si to současná společnost vyžaduje. A kdyz uz jsem u toho, tak by me zajimala varianta bez barevnych korekci :)
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ACE: koukal sem na FB uz, good job ;)
    ACE
    ACE --- ---
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ACE: ze by sam pan autor ? :)
    ACE
    ACE --- ---
    4K timelapse Hradec Králové 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=Ajd0RQJn6Ks
    MONIKAM
    MONIKAM --- ---
    Máte dobrou zkušenost s nějakou úklidovou firmou v Hradci? Potřebuju někoho spolehlivého.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam