• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    DOCKINEZ: za privlastek jsem se omluvil, lidi prijdou na BABALET,
    to jsou kompletne stary a osklivi chlapi, pomer jing jang zustane zachovan, stavte se, uvidite
    HOWGH
    anyway MIRAMIRA2:
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MIRAMIRA2: sorry, tomu ja nerozumim. Nejsa sexistou, nedela na mne dojem nejaka akce postavena (zrejme) na tom, že tam hrajou samy holky. Uprimne - no a? Co ta akce sdeluje? Ze jsou zensky nejaci mrzacci, co si bez berlicky typu "dnes hrajou jen holky" neprosadej? Nebo ze je reggae scena tak dementni, ze to v ni "maj holky tezky"? Meh... :(

Tyhle snahy akcentovat umelcovo (nezny) pohlavi povazuju za vyslovene hloupy a v konecnym dusledku skodlivy.

Ale verim, ze kazdy zbozi ma svyho tupce, teda kupce.

Tak at vam prijdou lidi :)
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    DOCKINEZ: ok. omlouvam se za přívlastek, užijte si dva nevzhledný týpky ve žluťáku
    rhttps://www.facebook.com/...10150770855064417.426712.142417354416/10153239872924417/?type=3&theater
    btw na tenhle festival v Britanii byl vstup 130 liber a nejmenovana DJka vystupovala v prime time na hlavnim podiu,
    hezký den...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MIRAMIRA2: hezký, ale radši než na "dvě krásný DJky" (co to je vubec u DJe za kvalitu?) zajdu do žluťáka na dva sprostý a nevzhledný týpky ze Sodomy Gomory :)
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    Pátek 29.4. Náplavka HK
    [ Koncert BABALET / Dj´s Jayah & Dasha Fyah / partyparty / 29.4.2016 / CR - Kralovehradecky kraj ]
    vzácně vystupující reggae kapela a after se dvěma krásnýma DJkama.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    ACE
    ACE --- ---
    jedna dvojakce na vyvazeni majalesu

https://www.facebook.com/events/245155389161249/

SALE
    SALE --- ---
    Promítání: Verdikt v Maďarsku, Anarchistická Federace @ 2016-04-12 20:00:00 | radar.squat.net
    https://radar.squat.net/en/node/73933
    MENU
    MENU --- ---
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: To bys byl hodnej. Já za stálého řevu stiham s bídou občas uvařit, tak bych chtěla někoho sehnat, než se do nás dá hmyz a cizopasnici :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: ke kamosovi chodi jednou dvakrat tydne slecna na uklid, je neskutecne spokojeny. Muzu se zeptat na podminky a kontakt.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Nemáte někdo zkušenost s výpomoci na úklid domácnosti? Potřebovala bych tak jednou týdně běžný úklid a přes agenturu se mi fakt nechce.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    skoda že jsem v Prahé

DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    dneska jdu do Draka, kdyby nejaky mistni hrdina chtel pokecat
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    tak sorry, ze jsem se ptal... :D

DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    KADLINO: do HK nepatri diskuze o HK jeho obyvatelich? tak určitě, trubko... zrovna ty o tom tak rozhoduješ...
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    DANKLAR: Podlě mě tahle diskuze do HK auditka nepatří, takže prosím vezmi svůj názor, natři ho vazelínou, strč si ho skrz věneček co nejhloubějc to půjde a až to na tebe zase přijde, pokus se vysrat ho někde, kde mají zájem o to šťourat se v hovnech.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    KADLINO:a ty snad podporujes islam? si delas snad prdel, ne? styd se
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    OLTSKUL: co vysvětlit? že je Haltuf obycejny primitiv, podporujici vrahy? antisemita? ze by mel sedet? a ze se za nej stydim? ze by takovi lidi nemeli mit prostor ve verejnym zivote? je je to luza? nebo co bys rad slysel? vim, ze v minulosti dost protezoval FNB, da se to najit i na webu a tim padem se mi to s nim spojilo...
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    OLTSKUL: K pochopení si stačí projet Danklarův Facebook, zapálenej fanoušek IVČRN, lepší ignorovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam