• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ahoj, vaří někde v hradci králové fish and chips?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    HARDY: Nechá zahrát každýho, ale pak držkuje, když se mu to nelíbí:)
    HARDY
    HARDY --- ---
    HONZIK96: v AC klubu je každý (!) den naplánovaná akce, Ivánek tam v podstatě nechá zahrát každého, jde jenom o to, jak se domluvíte.
    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    Čau, mám kapelu bandzone.cz/lonelyvirginrobots.. Hledáme klub a hradeckou kapelu, se kterou bychom si mohli zahrát a kterou bychom recipročně pozvali do Prahy.. Nějaký nápad?
    HARDY
    HARDY --- ---
    Tak aby tady bylo úplně jasno:
    HARDY
    HARDY --- ---
    Koho zajímá ragby, tak v úterý od 18:00 zajistím promítání zápasu proti Barbarians v Sauna Pubu.
    MENU
    MENU --- ---
    MENU
    MENU --- ---
    MONIKAM
    MONIKAM --- ---
    Je tu nějaký šikovný ajťák/ajťačka, kdo umí dělat dobré a pěkné weby?
    Hledám někoho na tvorbu webu i na správu IT. Potřebuju, aby se také vyznal/a v SQL databázi a PHP. Nenabízím zaměstnání, spíš nárazovou spolupráci, i když dlouhodobou.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    MIRAMIRA2: nejak to nevypada, ze by se mela rusit :)
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    ZDN58:Tak ta Ctyrka teda fungovala/funguje?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    zdravím, neplánuje tu někdo jet autem ve čtvrtek 20. večer (cca 7-8) HK do Prahy? potřeboval bych svést
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Nejlepší ukrajinská thrash metalová kapela se vrací do Hradce Králové! HELL:ON se u nás ukázali už dvakrát a pokaždé to byl svátek žánru. Nejinak tomu bude i tentokrát, kdy jim bude předskakovat regionální thrashová špička - Exorcizphobia, Braindead a Sceletons.

Koncert bude končit tak, aby se daly stihnout poslední spoje do okolních měst.

Událost na Facebooku

HELL:ON - FILTH (2015)
    https://www.youtube.com/watch?v=cHQOuF2ImRI
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    ROZDVIC: Tam jsem byla před pár měsíci a vege neměli nic...Musela jsem si objednat nějakou vařenou brokolici, nebo tak. :D

TOOMIX: Oukej, tak někdy zkusím :)
    ROZDVIC
    ROZDVIC --- ---
    TANGERINE: Mánesovka... Maji i vege "pho" a fakt se to da jist :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TANGERINE: chodím tam celkem pravidelně, za mě super, hlavně kachna po sečuánsku, ale nejsem si jistý, jestli vůbec něco vege maj. Možná nudle se zeleninou nebo zelný salát. Ten ale nemá chybu ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Slušný to bývá v Mánesovce, ale nejlepší rákosníci uz pred par lety zavřeli. Od ty doby se jim nic ani nepřiblížilo.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    QUIXDE: Zmatly me dobry recenze na netu, jinak taky o zadny dobry nevim...
    Nakonec jsem to neriskovala, kazdopadne diky :)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    TANGERINE: Co vim, nikdy jsem nedostala dobre doporuceni na jakoukoliv cinu kdekoliv v Hradci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam