• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DOCKINEZ: a kde to v Hradci smysl má????Jinak teda členem nejsem a s natočením jsem nikdy neměl problém...Pravda, chodím tam jen velmi zřídka :-)...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MIGUELX: Má smysl dělat akce v podniku, kde jsou příjemní jak prdel a když nejste členy toho jejich posranýho spolku, ani vám nenatočí pivo?

Už aby tu hnusnou díru někdo vypálil plamenometem.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Dj Jamania v sobotu U Berana.....

PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    do not miss! Jeden z pioneeru elektronicky hudby v HK a východních čechách, majitel dnes jiz legendarniho klubu D.I.S.C.O. 2001, DJ Fun slavi 50! :)

MIGUELX
    MIGUELX --- ---

MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Bordel Rum 20th anniversary / Djs Fun, Sanny / Rotunda, HK
    Sobota 16. března 2019 v 21:00
    Slavíme výroční, už 20. Bordel Rum!!!:)
    Samozřejmě opět v Šimkových sadech v Rotundě, s djs Funem a Sannym, v rytmech funky house music a nu-disca.
    On-line stream nebude chybět, stejně jako videoprojekce a hlavně jako vždy happy nálada a mejdan!:)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---

MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Sobota 23. února 2019 v 21:00
    Zdarec Králové!
    Po roce se v Hradci opět setkáme s bratrským Raggaultras soundsystemem.
    Tentokrát v Domácí hospodě aka bejvalym Hogo Fogo na nábřeží.
    Hořickou bandu přijedou representovat HSK a Bradoshky, Domácí Mighty Souljahs cimbálovku můžete čekat v plný polní.
    Na místě bude posílený zvuk, a šatna ;)
    Vstupné dobrovolné;)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    DARTHFADER: ja jsem dlouhodobe spokojenej s Satlavou, Inflagranti prej posledni dobou v pohode, jinak klasika Duran.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    U Kohouta jsem to měl rád na polední menu, ale tuhle jsme tam byli na rodinný večeři a hodně slabý. Já měl žebra, takže jsem dopadl ještě vcelku OK (oproti třeba restauraci u tenisovych kurtu přes řeku u nemocnice byly do dost horší, ale zase aspoň nesmrděly, jako v jiné HK restauraci), ale kdo si dal hanger steak, ten zaplakal.

Bylo to připravený nějakým totálně ufo způsobem, tj. plát chlebu moskva, na tom vrstva grilovaný zeleniny se zakysanou smetanou a navrch ten steak. Strašný. A nebylo to v tom, že by to kuchař blbě připravil. To bylo prostě blbě vymyšlený.
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    DARTHFADER: Za mě U Kohouta, Na Palmovce a dost mě baví Pho 99
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DARTHFADER: no dyt jo, za me jiz nize zminovane ;)
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    DOCKINEZ:
    TOOMIX:
    diky, myslel jsem top pro vas aka kam chodite nejradeji a vyplati se nechat peniz, tzn dobre jidlo a v pohode servis
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DARTHFADER: Hele, já si moc nepotrpím na poměřování pinďourů, která je top a která víc top. Zato si potrpím na konzistenci a na obsluhu.

Jachta a Localis prověřovány opakovaně ke spokojenosti nás hostí, doporučuju. Přihodil bych Akvárko, ale tam jsem nebyl aspoň rok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam