• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    QWERTZ
    QWERTZ --- ---
    HELLENKA: cukrárna Libuše
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    HELLENKA: Ještě je nová, dobrá,ale drahá na Ulricháči. Vinohrady style
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HELLENKA: na Adalbertinu na rohu v cukrárně, naproti Mňam Mňamu
    HARDY
    HARDY --- ---
    HELLENKA: a ještě mě napadá v kopečku nad Drakem je relativně nově "Nazmrzku". Tam jsem teda nebyl, ale podle jejich prezentace soudím, že si taky spíš budou hrát na lepší podnik.
    HARDY
    HARDY --- ---
    HELLENKA: Zmrzlibar v Labské přímo naproti Labské pivnici. Dělaj i vlastní experimenty a během hezkého počasí se tam stojí slušná fronta.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    kde maji v HK nejlepsi zmrzlinu ? :)
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    QWERTZ: Na Hradě, Kobyla
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    QWERTZ: za me Duran, vyborna byvala i v Satlave.
    QWERTZ
    QWERTZ --- ---
    Ahoj, chtěl jsem se informovat, kde v HK dělají nejlepší svíčkovou?
    VELADA
    VELADA --- ---
    Nabízím job .. Pravidelná dlouhodobá práce odpoledne

Hledám za sebe náhradu co může nastoupit co nejdřív. Ideálně ještě tento týden.

O co jde:
    - odpolední úklid kanceláří v centru města (vynést koše, vyluxovat, uklidit toalety, setřít schody)
    - placeno paušálně 4 hodiny práce, některé dny se dá stihnout za 2 nebo 3 hodiny
    - práce každý všední den, začátek po 14. hodině
    - bezproblémová šéfová i celý kolektiv
    - upřednostňujeme někoho, kdo bude pracovat dlouhodobě (nejenom pár týdnů nebo měsíců)

Volat, psát sms 737 25 11 44
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Hradecké letiště se promění v autokino - Hradecký deník
    https://hradecky.denik.cz/zpravy_region/hradecke-letiste-se-promeni-v-autokino-20200513.html
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    Funguje ted v HK nejakej servis mobilu? Potrebuju u iphone 7 vymenit kryt zadni cocky, ale servis ve Futuru kam jsem predtim chodil ma zavrino :(
    VELADA
    VELADA --- ---
    Zdravím!
    Máte ve vašem městě nějaký freeshop nebo re.use centrum? Ráda bych vytvořila seznam těchto míst po Česku pro auditko "Cirkulární ekonomika aneb odpad jako zdroj"
    Pokud o takovém místě víte.. budu ráda když to napišete rovnou do auditka sami.
    Pěknej den přeju!
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ZDN58: Díky, na to už jsem koukala, ale domácnosti nezaváží :o( Ach jo.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ANNIKA: pokud nejste extra narocni, v praci si nechavame vozit https://obedy.podstrani.cz/ , takova ta ceska hospodska klasika. Porce bohaty, ceny priznivy a obcas maj i dobrej vege bowl.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Tušil by někdo, jestli v hk existuje nějaká slušná dovazka obědů? Zkoušeli jsme GastroBurdu a ještě obedyhk, tuším, ani jedno nebylo moc k jídlu, plus porce tak malé, že po obědě byl ještě polohlad.

Jde nám vyloženě o dovazku, nemůžeme moc nikam jezdit, plus ideálně nějaká rozumná cena, dovazka ze Statku by sice byla fajn, ale každý den už by rozpočet dostal poněkud na prdel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam