• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Na hradeckém letišti vznikne multifunkční areál se zábavou po celý rok | Zprávy | Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí
    https://hradecka.drbna.cz/zpravy/10085-na-hradeckem-letisti-vznikne-multifunkcni-areal-se-zabavou-po-cely-rok.html
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: po 3 dnech mi teď dorazil PIN2, nejbližší termín byl volný hned na úterý, nakonec půjdu ve čtvrtek, ale i tak super :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANNIKA: registraci jsem měnil včera kolem třetí odpoledne, tak uvidím
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    TOOMIX: A, koukám, že příklady táhnou :-) Tak držím palce.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: ne to ne, ale i v Mostěaj jedno centrum

Přehled očkovacích míst | Detail - Sportovní hala MOST, U Sportovní haly, Most
    https://ockoreport.uzis.cz/Detail?guid=518f6665-84b8-4964-ae04-3bff5e0f2d93
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOOMIX: Tak hlavně že ne Chánov.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: já jsem se přeregistroval z FNHK na Chodov, tak snad to dobře dopadne jako tady.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak jo, mám to za sebou.

Málem jsem se vzteknul, protože adresa uvedená v e-mailovém potvrzení (Sokolská 581) odpovídala úplně jiné budově. V kombinaci s mizerným nebo spíš nulovým značením fakt labůžo.

Na místě už to bylo v pohodě.

Jo a dostal jsem Špicra.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    HELLENKA:
    DOCKINEZ: Zkoušeli jsme Jaroměř a ještě to prý docela odsejpa v Náchodě, ale to jen info před registraci 30+.

Včera večer muž zrušil Jaroměř, ráno přišel Pin2 na EUC Chodov a zítra jede na ockovani. Jsem ráda, že nečekal.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    HELLENKA: Ano, můj měl Modernu, ale dal mi ji jen proto, že jim něco zbylo a mohla jsem přijít okamžitě. Jinak pod 40 vůbec neockoval a nebude, měli málo vakcín.

Fnhk teda radost.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HELLENKA: Nezkoušel.

Ale snoubenka byla u obvoďačky včera. A bylo jí řečeno, že chce-li Špicr, má se regnout ve FN, u ní že by dostala Astru.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    zajimavy, ja se registrovala do FN uz minuly pondeli a po 11 dnech stale nemam PIN 2
    tak jsem se dnes nechala naockovat u prakticky dr. Modernou... zkouseli jste se poptat u vasich osetrujicich lekaru ? :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Tak se nakonec dáme očkovací turistiku, muž moc měnit místo nechtěl, že si akorát pohorsi, že je to zbytečný a bude zase čekat na pin2 a kdovíjak to dopadne... No a nakonec místo víc než dvoutydenniho čekání v Jaroměři jde zítra na EUC Chodov. Juchu!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: Uvidíme až zvednou závoru, jsem někde na pozici cca 3000. čekající ve frontě

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOOMIX: Mně do fnhk přišel pin2 druhý den odpoledne.

A dneska jdu na to, pak poreferuju.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ANNIKA: manžel byl před dvěma dny a pfizer :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANNIKA: dal jsem včera FNHK a zatím čekám na pin2
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Tak jsme zkusili Jaromer a termin za vic jak dva tydny. Nekdo jiny lepsi zkusenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam