• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    HARDY
    HARDY --- ---
    VELADA: tak badminton ve dvoraně mezi lidma ve večerním, co jdou do kina, se už dlouho nehrál... taky už neni zahulená, co bývala, ale tak pořád je tam prdel :-D
    VELADA
    VELADA --- ---
    HARDY: no jooo.. Centrál měl taky duši!
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DEFILA: dobry piva meli jeste na Malym ruzku, taky se to tam hodne zmenilo od tech let co jsem v Hradci bydlel a naposledy to tam bylo celkem prijemny
    HARDY
    HARDY --- ---
    VELADA: Hele tak bar kina centrál je fajn. Možná ne vždycky úplně profesionální obsluha, ale o to víc přátelská a celkově je to tam prostě příjemné.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    VELADA:
    ja to mam obracene; jako hezky se mi vzpomina, kdyz jsem tam chodil pres 15ti lety : ) ale kdyz se ted podivam 2x za rok do HK, tak jsem rad, ze je tam vazne dobre pivo, neni tam zahuleno a je to mnohem cistejsi nez to byvalo;

jedine co se nezmenilo je, ze se tam stale stahuji lidi jakmile vsechny hospody v HK zavrou a bezne to tam zije do 4 - 5 rano :)
    VELADA
    VELADA --- ---
    DEFILA: což je teda vlastně docela škoda, protože já jsem zpankáčovatěla :-))
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    VELADA:
    pankaci uz tam davno nechodi : ); Ondra to zmenil na (jednu z mala) hospod, ktere v HK toci vazne variabilni pivo, takze "stare" info o Draku uz davno neplati
    VELADA
    VELADA --- ---
    BEZVLIV: hele.. ač rodilá Hradečačka.. já U Draka nikdy nebyla.. Jsem se dycky bála že mi tam daj pankači přes držku :-))
    VELADA
    VELADA --- ---
    HARDY: dlouho jsem tady nikam nešla.. nežila jsem poslední roky v Hradci.. A teď bych ráda našla podnik, kam ráda po práci zajdu na víno a nebo takovej, kam v pátek večer vemu přespolní na pár piv.

Kdysi jsme s holkama ze střední chodili do podloubí.. jmenovalo se to Megaveteš. Nahoře asi fakt byla zastavárna.. nevim.. ale dole to útulnou veteš připomínalo. Kafe každý do jinýho hrnku.. křesla každej pes jiná ves, ale celý to mělo duši francouzskýho literárního baru a hrávaly tam šansony. Uměli servírovat kafe a personál věděl jak se chovat.

Vlastně to připomínalo pražskej Unijazz (budiž mu země lehká).
    BEZVLIV
    BEZVLIV --- ---
    VELADA: Do draka
    Batalion u Draků
    https://www.batalionudraku.cz/
    HARDY
    HARDY --- ---
    VELADA: eeee, mno s tim je v Hradci takovej menší problém... :-D
    Ne vážně - záleží co chceš - nechceš to trochu víc upřesnit, co hledáš? Duši v nějakym smyslu má určitě klub č.p. 4 (čtyřka), ale nevím, jestli je to zrovna něco, co hledáš.
    VELADA
    VELADA --- ---
    Kam v Hradci na pivo? Kam na víno? Kde to má nějakou duši?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    LINE UP:
    14:00 - 14:45 Flashback
    15:00 - 15:45 Deform
    16:00 - 16:45 Mr.Dynaboom
    17:00 - 17:45 Crippled Fingers
    18:00 - 18:45 Meresiew
    19:00 - 19:45 True Reason
    20:00 - 20:45 Censorshit
    21:00 - 21:45 Everyday Hate

MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    VELADA: za mne takto, chodim celkem casto, priste zase posledni nedeli v cervenci [MIRAMIRA2 @ Hradec Králové ..... saloon republiky?]
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ANNIKA: kde přesně prosím?
    VELADA
    VELADA --- ---
    Zítra je ten blešák.. Byl jste už někdo? Je něco co bych měla vědět?
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Chce někdo třešně? Máme docela kvanta, jestli si někdo chce přijet natrhat, je možno.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HARDY: jj, bylo to zábavné.. :))
    HARDY
    HARDY --- ---
    SIMCIIQ: zrovna začíná divadelňák, co se týče té zábavy... Sehnal bych si hlídání, ideálně na deset dní :-D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SIMCIIQ: nejvíc v HK frčí asi 100 taxi, stačí jim zavolat a domluvit se i na ceně

100TAXI - celý Hradec Králové jen za 100 Kč! (100taxi.cz)
    https://www.100taxi.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam