• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISobrazky, co mne rozstipou - CTI ZAHLAVI !!! (tzn. primárně formou či obsahem nadpruměrné, nikoli vtipné, morbidní a WTF)
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---

Participants of the March of Independence 2017 gathered in the city centre in Warsaw, Poland, 11 November 2017. The slogan of the March is 'We want God'
    APPU
    APPU --- ---
    Police officer John Shuttleworth waist-high in flood waters, Cambridge Ontario, 1974. Photograph by Mike Hanley.
    V3S
    V3S --- ---

„V Tobruku jsem si jako talisman z československého desetníku, který jsem objevil zapomenutý v kapse, vyřezal lvíčka ze zadní strany mince. Moc jsem si toho vážil jako výsostného znaku republiky, za kterou jsem šel bojovat. Měl jsem to ale jen na takové tkaničce a když jsem se během volna šel okoupat do moře, lvíčka jsem ztratil. Na druhý den mi to nedalo a vydal jsem se ho hledat.), i když bylo jasné, že je to hloupost. A najednou, v tom mokrém písku na mě ten lvíček takhle zářil. No to byl zázrak! Tak jsem si ho pak přivázal pevnějším řetízkem, který jsem si vyrobil z kousků pojistek od italských granátů, co se tam různě povalovaly.“

Vzpomínky veterána: Lvíček vyřezaný z desetníku mi připomínal vlast, za níž jsem bojoval — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...-veterana-lvicek-vyrezany-z-desetniku-mi-pripominal-vlast-za-niz-jsem
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Enjoy that brief moment where your brain tells you this is a photo of a crowd at a large concert.

WTG
    WTG --- ---
    A French “Opium party” is photographed in 1917.

PERSEFONA
    PERSEFONA --- ---
    APPU
    APPU --- ---
    Last four couples in a dance marathon, Chicago, circa 1930
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    ASYD
    ASYD --- ---
    A Human Chess Match Gets Played in Leningrad, 1924
    JOHN_KRYSPIN
    JOHN_KRYSPIN --- ---
    Před 100 lety (rok 1917) byla elektrická tramvaj předělána na pohřební vův, aby převážela rakve s vojáky, kteří zemřeli v pražských vojenských nemocnicích. Do jedné takové tramvaje se vešlo 8 rakví. V roce 1919 byla tramvaj opět upravena pro běžný provoz. Takhle vypadala otevřená.

PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Srdce plejtváka obrovského, které má hmotnost 181 kg

SAFIRUS
    SAFIRUS --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    JINTH
    JINTH --- ---

Hlava tasemnice. Vlivem pareidolie lidský mozek vnímá hlavu tasemnice jako tvář i s ,,očičkama". Ve skutečnosti jsou to přísavky, které drží tasemnici ve střevě.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHN_KRYSPIN: omlouvam se za nonphoto post, ale pokud by mel nekdo zajem, tuhle fotku uz mam mnoho let ulozenou v obrim rozliseni, je zajimavy ji prozkoumavat..

http://okamihu.cz/tmp/wtc-photo.jpg
    ODIS
    ODIS --- ---
    Mňau! Paparazzi fotí kočku tehdejšího prezidenta Billa Clintona, USA, rok 1993.

CAR2N
    CAR2N --- ---
    The Cave Of Three Bridges In Lebanon

BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ice cave on Mount Erebus

Mt. Erebus is an active volcano on an island in the Ross Sea off of Antarctica. The volcano has been continuously erupting since the early 1970s and hosts one of the few long-lived lava lakes on Earth. The flanks of the mountain are also active, including a variety of fumaroles, places where hot steam and gases released by the magma deep below in the chamber are released into the atmosphere. It is also covered in glaciers as one might expect given its Austral latitude, which are dotted with the occasional spectacular grotto within the frozen water such as the one in the photo.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam