MAGISTER:
Ano, jakýkoliv negativní názor je okamžitě špatně, zejména když Ty jsi byl spokojený (nebo spoluautor?). Já jenom řekl, co si osobně myslím. Třeba bude mít podobný názor více lidí a příště se na tom může zapracovat. Nebo jsem v menšině a naopak se to lidem líbilo, tak se to tak udělá i příště a mě nezbyde než to přijmout. Máš s tímhle problém?
Nikdo tu nenadává na frantíka, který ochotně pomohl. Předtím jsem to neslyšel a jestli to opravdu bylo potichu, tak jsem mu jedině vděčný. Darovanému koni...
Promiň, ale předsudky trpíš ty (díky za sluníčkovýho psyhipíka ;-). Je pravda že na tekno skoro nejezdím, ale kdybych jel a slyšel tam tenhle zvuk, tak si asi moc nestěžuju. Zajebanost od bláta sice kazí estetický dojem, ale já mluvil o zvuku.
Poslouchám převážně ušima a rád bych si je zachoval zdravé. Tělem druhořadě, psytrance není basová hudba a jeho psychedelie není až tak schovaná v basách. Na můj vkus to bylo zbytečně nahlas, nevyvážené, málo široké a možnáá i "přebuzené", málo detailní. Mám rád, když se zvuk na party přibližuje "studiovému" a na většině psy parties mu byl prostě blíž a F1 IMHO nejblíž. Jo a slyšel jsem už psytrance na tekno systému a bylo to celkem OK. Stejně tak dokážu ocenit kvalitní zvuk třeba na dubstepu, ačkoliv ho normálně neposlouchám a na psytrance by to taky asi nebylo ono. Ta ekvalizace by neškodila a možná bych pak míň remcal.
Tvoje argumentace je trochu slabší. Když budu dělat diplomku a nebude se líbit, tak podle tvojí logiky budu argumentovat "Kdyby mi s tim nepomohl pepa, tak je to 4x kratší. Myslim, že na to, že jsem to udělal za 3 dny a bez finálních korektur je to super. A názory akademiků mě nezajímají."
AD 3 - jo, máš celkem pravdu. Jako DIY jsem to moc nepojal. Ale já už jsem prostě zvyklý na nějaký standard, který dělaj lidi, co tomu rozumí. Já zvukař nejsem. Navíc si nedokážu představit že přijdu a "pusťte mě k tomu, takhle to nezní dobře" a 2 hodiny budu terorizovat obecenstvo svýma vůbec prvníma pokusama o zkrášlení bez jistého výsledku.
Snad jsem se vyjádřil dost jasně. Určitě se nesnažím razit "ten zvuk byl nahovno a komukoliv se líbil, tak je hluchej", mluvím o svém osobním názoru prostého "posluchače" (ačkoliv věřím, že nejsem jediný, kdo to tak slyšel) a rozhodně nedělám generála po válce a nepsal jsem to proto, abych si zanadával. Vlastně ani nevím, proč píšu tohle.