• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VON_GILOTINEdnb mp3 - sety, podcasty, mixy, etc..
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KREJCA23
    KREJCA23 --- ---
    Bad Company uk - Trick Of The Light
    https://www.youtube.com/watch?v=L3xqZQ5-2vw
    OPIC
    OPIC --- ---
    GENERIXX: krasa na poslech i na pohled, diky!

Jinak, zajimava diskuze. Teda bude to asi trochu zpoved komika, ale relativne donedavna jsem taky znal kulovy, co se tyce tracku/producentu, natoz nejaky stary/zajimavy pecky atd. Pak jsem zacal vic sledovat zdejsi deni a muj obzor se ponekud rozsiril, asi tak o 1000%. Navic mi prijde, ze tech tracku je prehrsel a teda pomalu kazdej druhej by chtel delat/hrat klacky v kyblu. Ve vysledku je ten beznej konzument pak rad, ze muze jit 5x za rok na to samy ohrany jmeno na vsechny ty Liry, Imaginationy a ja nevim co vsechno. Nekomu to ke spokojenosti staci. A taky bych chtel podekovat mistnim za to co hrajete, organizujete a tak:) a kdybych nektere nahodou prilis hlasite podporoval pri hrani (jako se mi to stalo pri posledni Dnbportal night - i kdyz tam bylo moc alkoholu neplanovane), tak pardon:D ale hudba se musi prozivat.
    LKD
    LKD --- ---

To celebrate the Metalheadz back catalogue Remasters series Randall has kindly supplied us with this mix. As a Metalheadz crew member from the off there was no better choice.

Randall- Metalheadz Re-Mastered History Mix
    https://soundcloud.com/metalheadz/randall-metalheadz-re-mastered-history-mix

PANORAMA
    PANORAMA --- ---
    VEX: this guy has a point. kdyz jsem zacinal chodit na mejdany, behal jsem za djs kazdou chvili, co to je za track. spolecne s poslouchanim setu jsem se pak jeden cas dostal do stavu, kdy jsem znal prakticky vsechno, co se hralo na mejdanech a to vcetne 80 % dubplatu. aaah to be 16 again.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MARIHAI: Jj taky jsem umel,uz je to pryc..
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SYXAO: fer
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI: ale zas na druhou stranu ten jejich sound je dost lehko rozpoznatelnej, dneska takový věci moc nevycházej...
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SYXAO: no treba stary Bad Company veci maj tak dobrej zvuk, ze se tem neznalym obcas ani nedivim :D ale souhlas
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI: hele s tím mám taky problém prostě známá melodie třeba mám i desku ale taky si ne a ne vzpomenout na jméno, vesměs se orientuju podle obrázků na středu nebo na obalech a podle katalogovejch čísel ;-) ... já měl spíš na mysli takový to zvolání tvl to je hustá věc co to je? to je určitě novej maztek? (případně dosaď libovolný jiný trendy známý jméno)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: to sem byl já....bejvávalo)))
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    uz nevim kdo to presne byl ale pamatuju si ze nekdo sypal z rukavu i katalogovy cisla :]
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SYXAO: tak obcas ti neco vypadne, cim vic tracku znas, tim horsi to je, hned sice poznas zvuk, ale jmeno ti ne a ne naskocit :) nehlede na to, ze ne kazdej fakt muze bejt chodici encyklopedie a holt tu a tam nejakej historickej milnik mines, i kdyz se o to zajimas. treba Zincuv set na LiRu byl super edukacni material i pro ty, co uz o drum & bassu neco vedi, nadherne v tom prurezu ukazal, ze v ty soudoby produkci se vlastne nic nedeje a vetsina veci, nad kterejma dneska ukf fans uchcavaj byla v drum & bassu i pred 20 lety, akorat to nemelo tak vypulirovanej zvuk se snarem ve stylu hrebik do hlavy.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    btw i podobně se mě někdo ptal na comix - be true
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    VEX: byl to dj kterej hraje dýl jak já
    VEX
    VEX --- ---
    Ale jistěže si na nich můžeme pohonit ego a vysmát se jim, že to neposlouchaj tak dlouho jako my:D
    VEX
    VEX --- ---
    MARIHAI: Myslím že otázka "co to je?" už je začátkem toho jejich studia, tak proč se na ně zlobit:)
    SYXAO: To jsou ale notoricky známý tracky pro nás, co to posloucháme 10 let. Zase tolik nás není i když to tak může vypadat vzhledem k tomu, že se pohybujeme v kruzích notorů:)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    VEX: u notoricky známejch tracků je to ale dost napováženou, zvlášť teda když se tě zeptá dj (nebudu jmenovat) co hraje dnb...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    VEX: tak at se koukaj probrat a dostudovat si to :)
    VEX
    VEX --- ---
    GENERIXX: No a co maj dělat, když to dneska skoro nikdo nehraje. Nějak to zjistit musej, tak jste to byli zrovna vy, kdo jim otevřel bránu do krás drum and bassu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam