VAZENI,
chtela bych vam velmi podekovat za hojnou ucast, diky ktere se vybralo nadhernych 31.627,- coz je o 2.227,- vice nez minuly rok. Dale chci podekovat predevsim sound systemum Jednota, Dwc a Swamp za podporu, diky nim by tato party nemohla vzniknout, oni se tahali dolu po schodech s bednama a to zcela nezistne, vsechno to zapojili a vy ste se pak mohli bavit do rannich hodin, nasledne pak uklid beden a po schodech nahoru do dodavek!! MOC DEKUJI! Velka dekovacka patri Djs, ktery dorazili a zahrali, ackoliv probehlo par komplikaci (coz doufam, si navstevnici nevsimli, situace se operativne resila na miste) a nektery djs nehrali nebo hrali na jiny stage, pokud by mel nekdo zajem vedet, kdo, hral na jake stage v kolik hodin, jsem schopna na to presne odpovedet. Celkove se line up presunul o hodinu. Vjs pro vas prirpavili projekci, za mne nejlepsi projekce u DWC, tematicky a moc povedeny diky.
Chtela bych podekovat holkam na vstupu, ktery mi pomohly i vstup se mi zkomplikoval, ale na koleni jsme to tam zvladly spolecnymi silami :) diky holky!
Na stenach byly vyveseny dekorace, ktere nas stali opravdu hodne hodin prace a za jejich vymysleni bych chtela podekovat Anicce a Kubovi, s praci pak opet pomahala Anicka a dekovacka je jeste dalsi spolupomocnikum Lene a Petrovi. Dovezla jsem domu o dve dekorace min, takze nad moje predpoklady - super..
Velka dekovacka tez patri Cover place za poskytnuti prostoru bez naroku na najem, vyborna komunikace a spoluprace, diky!
Dekovacka i lidem, co pomohli s tiskem a rozlepenim.
Akci hodnotim skvele, pravdepodobne se vysplhala svoji hodnotou na prvni misto, lidi bylo opravdu dost, zachycena pouze jedna demence, ktera byla ihned vyresena lidmi z Coveru.
Snad jsem na nic a nikoho nezapomnela, pokud ano omlouvam se.
Takze jeste jednou vsem velke diky a za rok navidenou :)