• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    MAXIDEJF
    MAXIDEJF --- ---
    DRIGUS: Jo! A maj to kurvy zasrany! :)
    IFKAAA
    IFKAAA --- ---
    Chtela bych se zeptat, zda nekdo nema na pujceni damskou prilbu na snb...od zitra do pristi soboty:)
    DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    no, na ebay sem koupil rotacni kulomet, tak to budu z nejaky strechy u petatricatejch sledovat a kdyz se neco semele a budou pankaci prohravat, tak ma mluvici hul spusti... :DD hehe

proste jednim slovem je to HUMUS co k tomu jineho dodavat..
    WENCA
    WENCA --- ---
    Tak jak to vidite v sobotu?
    NASA
    NASA --- ---
    WENCA: taky jsem k tomu prisel jak slepej k houslim, bylo t dobry, jsem rad, ze jsem trefil domu...
    GOTHMOG
    GOTHMOG --- ---
    dobrej filmik jestli mate 2 hodky casu a dobry pripojeni
    http://video.google.com/videoplay?docid=-686108267122535204
    GOTHMOG
    GOTHMOG --- ---
    roxxa: revizoři je každopádně skvělej filmik!
    WENCA
    WENCA --- ---
    Kua kua kua, jsem zas na neco zapomnel. Prave je v Zachovi Zavis, shit. :(
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    ROXXA: skoda, ze sem si to precetl pozde :( docela by me to zajimalo
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    PETRUSKA: ojjo, tak to hodne stesti at je to taky tak v pohode jako loni.-)
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    ROXXA: prave ze letos to ma bejt nak jinak, jak to bylo loni vim :) proto se ptam jestli nekdo nebyl na tom prvnim letosnim terminu
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    PETRUSKA: to tusim bylo s demjancukem...nebo...kazdopadne to bylo uplne v pohode opis:-) prijd brzo a najdi si pekny misto at na tebe neni videt a opis tam toho co nejvic.
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    PETRUSKA: to tusim bylo s demjancukem...nebo...kazdopadne to bylo uplne v pohode opis:-) prijd brzo a najdi si pekny misto at na tebe neni videt a opis tam toho co nejvic.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Čau, neni tu nekdo kdo studuje letos Evropská kulturní studia prvním ročníkem? Potřebuju vědět jak vypadal první termín FAV1 ... díky :)
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    GOTHMOG: jj libi.-)
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    NASA: nene naposled sem tam byl, kdyz to byla jeste modra ... pak sem slysel, ze je misto k pronajmu... asi se zajdu podivat
    NASA
    NASA --- ---
    REDTIME: jestli jsi tam byl a byl to upgrade, tak zadna zmena, ale jestli srovnavas s modrou, tak je to tam dost jiny, ne uplne muj salek kavy, ale je to kamosovo, tak tam obcas zajdu
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    NASA: doufam, ze ten upgrade klub prosel fakt nejakych upgrade, protoze jak si to tam pamatuji, tak je tam misto pro 20 lidi a pak je moc moc plno :) a navic meli docela na hovno otviracku (kvuli lampe, aby ji neprebirali pri koncertech lidi atd atd)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam