• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    WENCA
    WENCA --- ---
    EK0LKA: No je to ostuda no. Myslim, ze vic kin tu neni. A pokud te nezajimaj filmy z Olympie, tak asi jinou moznost nez Besedu nemas. :)
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    kdyz uz jste u toho.... tak kolik je v Plzni vubec kin ?? ja mam za to, ze jen Elektra (ktera ted tusim stejne nefunguje a dokud fungovala, tak mohl clovek pri sledovani filmu slyset diskotekove rytmy linouci se ze zdola, coz je podle me docela pruser) a jedno kino, ktere nevim jak se jmenuje a nevim, kde je ?? plus multikino v Olympii, coz nepocitam, protoze tam stejne davaji jen veci, ktere me vetsinou nezajimaji a je to neskutecne z ruky ....
    je tu jeste nejake jine kino, o kterem nevim ?? ( a nemyslim obcasne promitani v Besede, Espritu a tak...)
    bych rekla, ze tohle je docela ostuda, v klacikove, odkud jsem, mame skoro stejny pocet kin ...
    MAXIDEJF
    MAXIDEJF --- ---
    no jako kdyz nekdo bydli v Cernicich [:čti já:], tak to pro nej zas tak z ruky neni ;))
    WENCA
    WENCA --- ---
    REDTIME: Presne tak. Navic je ted spousta filmu, ktery proste na compu videt nechci a Olympie je z ruky. Tohle mi dneska poslala segra:
    Nové multikino Cinema City v Plaze otevře až v březnu. Uvedl to v pátek Plzeňský deník.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    WENCA: puvodne v prosinci rikali, ze do konce ledna.
    Zkousel sem psat pred casem na cinemacity, ale odpoved sem zadnou nedostal.

No snad to bude hodne brzo :) To kino v olympii je pro me fakt moc moc moc z ruky
    WENCA
    WENCA --- ---
    Nevite kdy otevrou kino v Plaze? Nebo uz je otevreny?
    OOHN
    OOHN --- ---
    Firma NetPro systems hledá programátora v Javě na plný nebo částečný úvazek.

Při vývoji používáme nástroje Wicket, Hibernate, Maven, takže zkušenosti s jakýmkoliv z nástrojů výhodou, ale není podmínkou, pokud máte chuť se je naučit.

Možnost pracovat částečně z domova, k práci dostanete vlastní notebook.

Více info: www.netpro.cz nebo u mě přes poštu.
    OOHN
    OOHN --- ---
    EK0LKA: dík, byl jsem se teď zeptat v tý Františkánský, už ho tam maji.
    SIVER
    SIVER --- ---
    diky:)
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    OOHN: vím, že v průchodu u nádraží je reklama na obchod s NEJVĚTŠÍM sortimentem látek kdesi na Bolevci myslím :) ale přesně nevím, nebyla jsem tam
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    SIVER: kdyz vyjdes ven pred hlavni budovu, tak bud muzes jit pesky na tramvaj č.4, což znamená, že vyjdeš před budovu CAN (centrální autobusové nádraží), přejdeš silnici a dáš se doleva , furt rovně po Husově ulici až narazíš na Klatovskou třídu, po které jezdí tramvaj , pojedeš buď ze zastávky U práce, Klatovská anebo Sady pětatřicátníků, ale spíš z té u U práce, tramvají č.4 (jiná tam nejezdí) směr Bory , pojedeš 3 stanice a vystoupíš na zastávce Dobrovského, Klatovská ... tam se optáš, Nemocnice je v podstatě za blokem domů

nebo můžeš vylézt před CAN , přejít silnici a nastoupit do autobusu č.41 směr Vinice , z kterého vystoupíš buď hned další zastávku , Husova , půjdeš kousek po směru jízdy, narazíš na Klatovskou a dáš se doprava a narazíš na zastávku U práce, Klatovská a dál stejně jako jsem psala

a nebo vylezeš před CAN, buď půjdeš pěšky nebo nasedneš do autobusu č.41 , až se dostaneš na zastávku Husova, obejdeš blok domů, který u té zastávky je a rovnoběžně s Husovou ulicí je ulice Tylova, ve které je zastávka trolejbusu č. 16 , do toho nastoupíš, směr Bory, Heyrovského a tímto trolejbusem dojedeš až do zastávky Fakultní nemocnice Bory, tudíž před nemocnici

http://img184.imageshack.us/img184/204/mapapq7.jpg
    je to pochopitelný?
    SIVER
    SIVER --- ---
    diky snad to tam najdu diky moc;-)
    OOHN
    OOHN --- ---
    SIVER: vezmi to na zastavku kopernikova, viz mapa, ve spodni casti, CAN je nahore: http://www.mapy.cz/#x=130635392@y=134771552@z=15@mm=ZP
    Odtamtud je to 4 zastavky trolejbusem.
    SIVER
    SIVER --- ---
    ahoj lidi potrebuju poradit. v plzni sem parkrat byl ale neznam ji tak dobre.chci se optat kdyz vystoupim na autobusovem nadrazi plzen can
    tak jak se odtamtud dostanu co nejrychleji k Fakultni Nemocnici Bory ? diky moc
    OOHN
    OOHN --- ---
    Pěkný poledne,
    o jakých obchodech s látkama tady v Plzni víte? Potřeboval bych koupit černý kepr. Byl jsem se zeptat v domu látek ve Františkánský, ale tam ho nemají.
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    pouze pro profesionalni socky:

Terénní program CPPT hleda koordinatora projektu DANCE8

vice posta
    HOVNAJS
    HOVNAJS --- ---
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Uz jsem to nasla.. dik ;)
    MAXIDEJF
    MAXIDEJF --- ---
    PETRUSKA: este bych doplnil treti patro a v prave casti objektu ;)
    SELECTOR
    SELECTOR --- ---
    PETRUSKA: UU305 je stara budova FST/FAV na Borech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam