• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    dejme hlavy dohromady a bude se nam studovat lip :) napiste co studujete a jakej na to mate nazor..a samozrejme tipy na to kam zajit; kde je to podle vas NEJ je vitanym prispevkem, ne-li zadoucim ;) spriznene: [ UUD Plzeň ]

........
    rozbalit záhlaví
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    EK0LKA: no ja prave poradne nevim, nebyla jsem tam - ale prej to prednasel novacek a vareka pul na pul - a garant je gojda
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    PETRUSKA: a koho na to mate?
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Nemel jste nahodou nekdo predmet archeologie rane stredoveke evropy 2? Nevite jak vypada zkouska - vubec sem tam nebyla tak potrebuju vedet co a jak :) dik
    TAGLIACOZZO
    TAGLIACOZZO --- ---
    M4JKL05: věřim :) viděl sem loni to regionální kolo na Jižňáku.
    tak snad příště...
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    TAGLIACOZZO: cimdaltim lepsi
    TAGLIACOZZO
    TAGLIACOZZO --- ---
    M4JKL05: Jaký to bylo? Bohužel sem od podzima přesídlenej do Prahy, tak doma tyhle supr věci moc nestíhám ...
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    MAKAK: 10kc dyska? to jsou teda ty namakany homo sportovci docela socky :D
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    já vim :) je to spíš pro nějakou sporťačku , když de člověk 4* týdně cvičit pak pravidelně do sauny a na squash tak se to docela vyplatí.
    navíc na každou hod vychází tak plus mínus 10kč dyška ......
    NASA
    NASA --- ---
    MAKAK: to zni lakave, kdyz odchazite kvuli vedeni a jeste je to docela za almuznu :-))
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    jo a zapomněla sem, že přes prázdniny ta výpomoc neni........
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    Zdravim, neměla by nějaká holka zájem o brigádu ve sportovním centru koloseum na locháči?
    Zatím určitě pondělí a pátek od 15 30 do 20 00. Možná pak i út a čt....
    Výpomoc na recepci ( u baru ), míchat nápoje pro posilující :))
    50kč na hod, ale zadarmo všechno cvičení squash a sauna...
    já a ségra budem odcházet kvůli vedení.......bližší inf. v poště.
    ale do kolosea se prosím nechoďte ptát, ještě sme to tam neoznámily....
    WENCA
    WENCA --- ---
    M4JKL05: http://houseofblues.cz/cz/program.php
    Jj, jsem dneska nevedel co si vybrat. :(
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    KRALLIK: neska od 20:00
    KRALLIK
    KRALLIK --- ---
    M4JKL05: j dik za link ;) - dystak v tom mel prsty jeste ID KLACIK a jeden ale ten nevim zda je zasazenej nyxem - btw - nevite neco o tej dnesni - nebo tedka nekdy slam-poetry exhibici? - jde tam nekdo?
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    Centrum protidrogové prevence a terapie, o.p.s. Plzeň

vyhlašuje výběrové řízení na pozici Pracovník primární prevence pro P-centrum, středisko pro primární prevenci

Nabízíme:
    - práci s dětmi a mladými lidmi, s třídními kolektivy žáků a studentů 2. st. ZŠ a SŠ;
    - zázemí odborně profilované organizace, stabilní tým, zaškolení v poskytování profesionální služby, práci pod metodickým vedením a supervizí, další vzdělávání a podporu v odborném růstu.

Požadujeme:
    - SŠ, VŠ, VOŠ upřednostňujeme humanitní vzdělání v oboru psychologie, speciální pedagogika, pedagogika, sociální práce, aj. ;
    - dobré komunikační schopnosti, schopnost týmové práce, spolehlivost, zodpovědnost, schopnost sebereflexe, zájem o další odborný růst.

Nástup od srpna 2008

Motivační dopis a profesní životopis zasílejte:
    na adresu P-centrum, Plachého 6, 301 00 Plzeň
    nebo na email: prevence@kcentrum.cz

Uzávěrka přihlášek: 14.5.2008

Termín výběrového řízení 19.5. – 30.5. Bližší informace na tel. 377 220 325 nebo 731 183 394
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    HRABALKA: jak dlouho ses na internetu?
    http://www.mapy.cz/#x=131906352@y=135327299@z=8@mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,toll):obec%20Praha%3Eulice%20Doudleveck%C3%A1,%20Plze%C5%88,%20okres%20Plze%C5%88-m%C4%9Bsto
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    chvalim ID KRALLIK za vystavu a projekci
    vice na http://www.trippl-krippl.net/
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    volnej je .. jenom v něm bydlím já :-D
    POOKA
    POOKA --- ---
    DRIZDIK: hezka je:) takze jestli fakt mas volnej pokoj, tak mi posli nakej kontakt na sebe do posty a muzete se domluvit na cem budete chtit.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    pokud jhe hezka tak si ji vezmu klidne k sobe :-)
    POOKA
    POOKA --- ---
    zdravim, kamaradka shani nejaky podnajem na kveten, nejlepe jeden pokoj, je to slusna a cistotna nekuracka, tak kdybyste nekdo necem vedel, pls posta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam