• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    MENY
    MENY --- ---
    neco novyho v Plzeni?
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: ja bych si ji klidne vzal...ze bych si udelal letni sestrih..:)
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---
    sem z uud.
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---

hledam jeden samostatnej pokoj v plzni.od ted.SPECHA

THE_ID
    THE_ID --- ---
    holky nechcete nektera ruzovou barvu na vlasy? mam tu od directions skoro celou pixlu flamingi pink.....
    SHELL
    SHELL --- ---
    DRIGUS: tz vole:] jedou s tebou:] naber mne u nas na dvore. jsem o berlich a pres ulici k tobe nedojdu:]
    MENY
    MENY --- ---
    shit shit
    MENY
    MENY --- ---
    sakra sakra, nak moc zruky...kurnik kurnik. .:(
    DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    WELLCOME TO HOLIDAY

28.6.08 OD 14.00 hod
    TR!PTEKK + WOTTEKK + DJs from TEXTIL

BEZDRUŽICE - areál koupaliště
    Food , Table Football and parking in area

!RESPECT PEOPLE AND NATURE!

Dementi ví, co maj dělat......NIC a sedět doma!
    NASA
    NASA --- ---
    STARAKRYSA: ono to snad pujde, preci jen je to docela zajimave a chtel bych se v tom trosku realizovat, a jak znamo, uceni se veci, ktere chces jde mnohem lepe, nez veci, ke kterym ma clovek odpor
    JENKA
    JENKA --- ---
    ARXIE: skvely:)diky za info...ted se jeste vyzrojit flaskou ap. kdyby ten film stal za h...:)
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    JENKA: http://www.filmak.cz/agentura_filmak.htm

Mi to nedalo a zavolal jsem tam.. pani mi rekla ze by to nemel byt problem, nicmene do ty doby nez by stezoval nekdo z navstevniku (nesmi je pes obtezovat) a mluvila v tom smyslu, ze po zhasnuti by se moh sundat i kosik ;)
    JENKA
    JENKA --- ---
    MENY: to ze ty ho nevidis nic neznamena..resp. odvolat se pak na to ze ty nevidis duvod proc by nemohli asi nepujde coz..tak znova a vecne...na ostatni kulturni akce nemohli,pokud vim
    MENY
    MENY --- ---
    JENKA: rekl bych ze psy tam muzou...resp nevidim duvod proc by ne...
    JENKA
    JENKA --- ---
    vazeni obyvatele Plzne, mam na vas dotaz...zachtelo se mi jit do letniho kina..nasla sem program na jedno na Lochaci, lec tel. co mi vyflusnul google neexistuje - zlaty stranky mlci - neznate nekdo?bo bych alespon potrebovala zjistit jestli se mnou do kina muze jit pes:)..bych nevazila zbytecnou cestu..dikes za info:)
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    MENY: :D:D:D:D:D:D:D:D cheche :))))
    MENY
    MENY --- ---
    ja uz raci mlcim...nebo zas budu osocovanej ze si to pletu s Xchatem:)))lol...:)

STARAKRYSA: Muzes delat od 5tyho dne dal nee??:)Aspon si budes rikat jakej ses driv ze mas 5 dni naskok
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    MENY: vubec:D:D:D:D:D:D:D:D:D naopak, to dalsich 5 dni nic neudelas :DDDD
    MENY
    MENY --- ---
    STARAKRYSA: Tak to doporucuju si hned tak 5-6 zaskrtnout dopredu at mas motivaci:))
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    NASA: kdyz se na to nevybodnes a fakt sednes na prdel a naucis se to, tak to pude:) na svaly byl dobrej ZAKLADY ANATOMIE 1.dil - OBECNA ANATOMIE A POHYBOVY SYSTEM (Grim, Druga etc.)..myslim ze se da sehnat ale je vcelku na to jak je hubenej drahej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam