• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    dejme hlavy dohromady a bude se nam studovat lip :) napiste co studujete a jakej na to mate nazor..a samozrejme tipy na to kam zajit; kde je to podle vas NEJ je vitanym prispevkem, ne-li zadoucim ;) spriznene: [ UUD Plzeň ]





    ........
    rozbalit záhlaví
    WENCA
    WENCA --- ---
    SELMINEK: No v ty saune na Slovanech jsem byl a je to tam fajn. Ceny mas tady: http://bazenslovany.cz/verejnost/index.htm, myslim, ze celkem levny. :) Jinak ja taky delam na Borech a na bazen jsem vzdycky jezdil busem cislo 30. Koncim treba v sest vecer v praci a v pul sedmy uz jsem na bazene.
    MONICARDIO: Jojo, konecne! Jsem odpocitaval dny a nemohl se dockat. :)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    WENCA: na googlu js neco vyjela, ale potrebuju nutne bory nebo centrum, at tam muzu dojit pesky. V praci koncim docela pozde a tou dobou je plzen ucpana, takze se nekde strachat..Spis me zajimaji konkretni zkusenosti na ty me pozadavky, ne stranky z netu, nad tema uz sedim3 hodky; ale dik
    WENCA
    WENCA --- ---
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    mam si poridit saunu, nemam si poridit saunu.....martine (dedicted to nasa) pomoz ;)))
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    PROSIM HELP!!! Prestehovala js se do Plzne a ted hledam saunu, nejlepe nekde na Borech nebo v centru, kde maji otevreno aspon do 9:30 do vecera a nemusi se tam objednavat, proste takovou klasiku, kdy jsou urcite dny pro zeny, urcite dny pro muze. A hlavne rozumna cena tj.do 200Kc za 2h.
    Jsem totiz zdesena z mistnich pomeru(Prazskym to bude asi pripadat normal; ale js zvykla chodit do sauny na 2h za 65Kc v Olomouci a za 95Kc v Karvine), takze 250Kc za hodinu nebo hodinu a pul(a to vcetne prevlikani a umyvani) mi prijde hrozne predrazene. Nehlede na opruz neustaleho objednavani a nutnosti obj.aspon2lidi, kdyz chodim sama. Nechapu, co za tu hodinu mam stihnout? To je tak na rozehrati..
    Dekuji za pripadne info
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    hodte to do popelnice
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    sbernej dvur na elektro je v kolarce....berou vsechno staci rict ze nekde v okoli bydlite
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    http://www.recyklace.net/cz/of.php?akce=0&i=172

    btw. jedna vec je prinest do MO (Axes, 1MH apod.) dve tri vecicky, jina pritahnout tam bednu srotu.. oni ti to asi vemou, ale budes vypadat jako pekny hovado ;)

    ve sberne na borech jsem likvidoval dva vozejky starych kramu a stalo me to par korun, s tim ze jsme to nadcenili a papir k likvidaci se hodi kazdy firme (kupodivu komponenty a pc se dobre odepisou a realita oproti ucetnimu stavu moc nesedi)
    OOHN
    OOHN --- ---
    EK0LKA: ja akorat vim, ze berou v Axesu, zdarma a tu vec jsem tam nekoupil.
    WENCA
    WENCA --- ---
    LEJN: dik
    M4JKL05: dik
    LEJN
    LEJN --- ---
    LEJN: v plzni samozrejme (kosutka, lochotin vyhodou)
    LEJN
    LEJN --- ---
    strilim naslepo - nevite nekdo nahodou o pronajmu velky garaze/maly haly v plzni? tak na 3 auta + vejska min 3m, spis vic...
    LEJN
    LEJN --- ---
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    WENCA: jeste si pamatuju ze na hadry bejvala zluta popelnice Cervenyho krize cestou na koleje z Dobrovského - Klatovska, nekde v tomhle Vecku V Bezovce - Cermakova (nebo nekde pobliz):
    http://www.mapy.cz/#x=130636672@y=134733200@z=16@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=plze%C5%88@sss=1@ssp=124834725_127485825_146264997_145704833
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    tohle by zajimalo i me... nemohla bych to teoreticky odnest do jakekoliv prodejny s pocitacema?
    nebo ne? ja jsem nejak nabyla presvedceni, ze od te doby, co se plati poplatek za ekol. likvidaci pri nakupu elektron. zbozi, stare zbozi muzu pak v techto prodejnach taky nechat, odevzdat ...zdarma a kdekoliv, i kdyz jsem to tam nekoupila ...
    je to tak?
    OOHN
    OOHN --- ---
    WENCA: budou, já tam nechal rozbitej větrák na procesor. Možná si daji tvoje věci do vitríny.
    WENCA
    WENCA --- ---
    OOHN: Coze co? Tam budou chtit 100MB disk a 200Mhz procesor? :))
    OOHN
    OOHN --- ---
    WENCA: nebo to můžeš odnést zdarma třeba do Axesu
    WENCA
    WENCA --- ---
    EK0LKA: Dik moc.
    A jeste jeden dotaz. Mam tu taky plno staryho hardwaru, kterej ani nechci nikomu nabizet za odvoz. HW se predpokladam nesmi vyhazovat, tudiz nejspis do sbernyho dvora. A ten vite kde je? :)
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    WENCA: na Vinicich, mezi Konzumem a skolou
    WENCA
    WENCA --- ---
    Mam dalsi zvidavy dotaz. :) Jsou nekde v Plzni takovy ty popelnice, kam se hazi nepotrebny obleceni a boty? Videl jsem to v Nemecku a v Anglii. Mam tu spoustu obleceni co uz nebudu nosit a nechce se mi to vyhodit. Dik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam