• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    dejme hlavy dohromady a bude se nam studovat lip :) napiste co studujete a jakej na to mate nazor..a samozrejme tipy na to kam zajit; kde je to podle vas NEJ je vitanym prispevkem, ne-li zadoucim ;) spriznene: [ UUD Plzeň ]





    ........
    rozbalit záhlaví
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    PS4S: Jaky novinky? Staci mi, ze normalni lidi musi platit ze svy kapsy 5x tolik fizlu, nez kdyby se nackove prosli a vy si pak demonstrovali druhej den..
    PS4S
    PS4S --- ---
    DOOMBRINGER: novinky.cz jo?
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    PS4S: Ja bych vas hnal stejne jako ty plesky.. Jedna a ta sama pakaz..
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    Z47TC: hele smudlo, na tvy subjektivni nazory a pripominky neni nikdo zvedavej.. jesli se ti na tyhle akci neco nezda, tak mluv k veci a drogy si res v jinym auditku...
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PS4S: rozhodne prvnim krokem je komunikace s mediama :) Na ten a ten den delame koncert, protoze nesouhlasime s XYZ nebo chceme dostahnout XYZ, umo3 jsou debilove, protoze XYZ.... a pak uz to nebude jen ze anarchisti pod vlivem delaji bordel
    PS4S
    PS4S --- ---
    REDTIME:
    TEREZ: ja vas chapu oba dobre, ale rozhodne nevim jak vylepsit nas medialni obrazek napr. nas, tedy technaru co demonstrujou proti tem slusnejm kukum od sousedu co jenom hajej zajmy slusnejch lidi. myslite, ze mam zavolat na novu a do deniku aby nepsali, ze jsme anarchisti a pod vlivem?
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PS4S: ne ". a pak ve zpravach clovek slysi, ze opili fetaci se na nepovolene demonstraci snazili narusit pruvod nacionalistu.." by tv n@va
    TEREZ
    TEREZ --- ---
    PS4S: ja si myslim, ze je divny, ze nechapes rozdil mezi skutecnosti a medialni realitou. Jsou to dve odlisny veci...
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    REDTIME:
    Z47TC: SLUSNY PANOVE!!!!!!
    PS4S
    PS4S --- ---
    REDTIME: opravdu si myslis, ze jsme opili fetaci?
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PS4S: to je prave skoda, kdyz do toho investuje cas, penize, svoji dusi... a pak ve zpravach clovek slysi, ze opili fetaci se na nepovolene demonstraci snazili narusit pruvod nacionalistu.... pak z toho druha strana vyjde jako vitez (pokud se nenechaji vyprovokovat).
    PS4S
    PS4S --- ---
    REDTIME: ale tak co si budem povidat, nejen pro media typu nova jsme strasny fetaci, ktery delaj jenom bordel, chlastaj, nemakaj... minimalne 3/4 plzne si to mysli taky a koneckoncu Z47TC a jeho ego taky meli potrebu zahrat na tuhle noticku a rejpnout si. ano jiste nemame promyslenou medialni prezentaci jako ty kuci uvedomely, neprezentujeme popularni nazory. to je dany do znacny miry tim, ze nase reakce jsou spontanni.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PS4S: ne to si vazne nemyslim.... ja si myslim, ze problem je se shromazdovat vedle podobneho pruvodu....
    a) dela to stavnatej kousek pro debil media typu n@va, ktera i zte nejlepsi myslenky udela frasku
    b) je celkem jasne, ze obe demenostrace (shromazdeni) na sebe narazi a budou se konfrontovat ne zrovna civilizovanym zpusobem

    PS4S
    PS4S --- ---
    REDTIME: jinak teda ted vazne. proc myslis, ze je nedemokraticky se shromazdit? nikdo z nas te nenuti shromazdit se s nama, nikdo z nas ti ani nenuti nas nazor. ja mam za to, ze vyjadrit verejne nazor neni nedemokraticky. to shromazdeni zakazal umo3 a ne soud. umo3 je imho v tehle vecech zcela nekompetentni, predevsim pak blbecek radim lisenko.
    PS4S
    PS4S --- ---
    REDTIME: hele ale dyt nam nejde ani o demokracii ani o cikany ani o fasisty. my chceme jen par drobnejch na chlast a na drogy a tou demonstraci se to snazime jen trochu legitimizovat. kapis to?
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PS4S: Nemam rad, kdyz nekomu zakazou demonstraci a on stejne pres tento zakaz si jde demonstrovat, protoze si mysli ze jeho duvod demonstrace je svaty... zvlast v tomhle kontextu boje proti fasismu je to hodne smutne, protoze z opozice (antifasistu, anti...) se stava jen dalsi extremisticka skupina, ktera je nasi spolecnosti nebezpecna.
    PS4S
    PS4S --- ---
    REDTIME: vysvetli mi prosim te co mas na mysli tim "demokracie nikomu nevoni"
    PS4S
    PS4S --- ---
    Z47TC: nakej mindracek?
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Z47TC: :)))))))
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    Z47TC: Vona se ale blbe dela benefice na fet a chlast takze to vicemene chapu.....drogy bejt musej to chce telo a ego chce bejt obcas trochu videt....ale prece jenom telo chce furt vic drog takze ze svejch to uz neutahnu tak udelam benefici na ego.........jen aby to priste neskoncilo profetovanim prachu z benefice na ego :))))))))))
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    REDTIME: to vis na fet a chlast prachy sou, ale kdyz si chces udelat demosku tak na to musis udelat benefici jinak to nejde :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam