KEDAREK1: hele já už sem z Plzně celkem dobu pryč.. prožil sem tam 5 víceméně studentskejch let.. takže k tomu co psala
PRSKAFKA ti doporučim ledatak Borkej park na flákání se a hospody/kluby mejbí)).. ne, Boráč je třeba hezkej i sám vo sobě až budete chtít třeba na chvíli vychillovat.. plus je kousek Borská věznice, můžeš vytáhnout story o Kájínkovi)).. a o kus dál je Borská přehrada, můžeš vytáhnout povodně, esi toho teda Španělky nemaj už plný zuby třeba z Prahy)..
A jinak má Plzeň super "minicentrum" který je určitě koukalný co se týče i nějakejch těch památek a má hlavně super atmo, právě ne zas tak moc turistů takže neni všude nějak nacpáno.. a dost studentů (i když to nevim teď esi nemaj zkouškový.. atd.. Plus bych tam zašel do Infocentra, vono je to přecijen obecně nejlepší, vychytat nějakou mapku když jedeš vyloženě na blind někam.. nebo když jedeš vyloženě turisticky a chceš i něaký památky..
Jinak Liberec podle mě sux, tam toho podle mě moc "turisticky" neni, ale zas tak uplně ho neznám teda).. to už spíš Pražákama haněný, ale jinak super Brno!.)