• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PULP121: :) dobre, zkusim to znovu - hledam artova kina a jediny kozy, ktery v nich jsou k videni jsou tak mozna aktualne diky Nymfomance.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PULP121: mají nějaký web? google mi podstrkává jen nějaký strip bar...
    PULP121
    PULP121 --- ---
    artkino Pamela.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Mohl by mi tu někdo prosím napsat jaká jsou artkina v Plzni? Sháním takový seznam a raději ho budu mít od místních než od Googlu, kde se můžu seknout. Díky!
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    Tak ještě jeden spam momentálně jsem bez práce tak kdyby jste někdo potřeboval náke domácí práce..neni problém mám spousty nářadí vrtání řezání broušení paxe v oborech zednické štukaterské truhlářské kamenické sochařské v poctatě cokoliv dejte vědět jsem spolehlivej s nářadím velkou károu...vše záleží na domluvě!
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    Kdyby jste někdo chtěl něco odvést přestěhovat jsem s plzně s velkou dodávkou na ceně se určitě domluvíme... sory za spam pošta
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    Kdyby jste se v sobotu nudili, tak doražte do Jabloně. Bude tam od 19:00 benefit pro FNB_Plzeň.
    CÁCORY / THE NOBODY / NOISEBURGER
    https://www.facebook.com/events/1380380448873521/

Přislíbeno je vegan občerstvení od FNB!
    BENEFIČNÍ SEKÁČ - vemte věci, co se vám doma válí a práší se na ně, třeba někomu udělají radost a výtěžek půjde pro FNB, takže proberte trička, desky, kazety, céda, atd.
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    Aleš Najbrt v galerii Vestředu, Martinská 3
    4.12. od 18:00 přivítáme v galerii osobnost českého grafického designu a spoluzakladatele Studia Najbrt, které patří k významným grafickým studiím u nás.
    Úvodní stránka | Studio Najbrt
    http://www.najbrt.cz/

Událost zde: https://www.facebook.com/events/779966252020449/?ref_dashboard_filter=upcoming
    A jelikož galerie není nafukovací, tak jsme pro zájemce vytvořili rezervační systém, který najdete v události. Max. kapacita cca. 50lidí. Děkuju za pochopení.
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    NASA: Martine....kurva....dedkovatime....ale chapu te a souhlasim :))))
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Čus, nevíte prosim někdo o nějaký podobně hnusný a prázdný velký fasádě kdekoli ve městě jako je tahle na Americký? Centrum, sídliště, kdekoli. Prostě větší plocha, málo oken. Potřebuju si jich pár nafotit. Dík.

MATZX
    MATZX --- ---
    V pátek v Lampě Hentai Corp., jdete někdo? :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    NASA: Kazdej podle svyho :]
    NASA
    NASA --- ---
    FLOE: na patky jsem objevil lepsi vec - koupim si tak kilo hoveziho a delam steaky :-)
    FLOE
    FLOE --- ---
    Kdyby sel nekdo v patek na dumpster tak posta.
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    A do třetice další akce, která se pomalu ale jistě blíží... Příští středu otevíráme novou galerii Vestředu v centru města, která vám každou středu bude přinášet zajímavé přednášky, výstavy, workshopy ad.
    Zahájení začneme grafickým designem, kdy návštevnící budou mít možnost vybrat si pro ně ten top.
    Těsíme se na vás.

[ Zahájení galerie a festivalu Vestředu / vystavagallery show / 20.11.2013 / CR - Plzensky kraj - Martinská 3, Plzeň ]

DIOM
    DIOM --- ---
    a příští pátek večírek v novém podniku..MIDI BAR, Bezručova 34

YYUGH
    YYUGH --- ---
    A aby toho nebylo málo a začíná na nás ze všech stran útočit předvánoční kampaně, tak jednu tady také vyšlu...
    24.12. od 14:00 u západočeského muzea se uskuteční vánoční nadílka pro bezdomovce... viz. leták

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam