• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    NASA
    NASA --- ---
    SUBTITLES017: co vubec hrajes? ze bych taky zasel :-)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    akira psal ze to bylo super, takze je vicemene jasno..:) ale buhvi kdy to bude.. mozna az nekdy po prazdninach. .jeste uvidim..info sem pak kazdopadne hodim..:)
    PAYAONE
    PAYAONE --- ---
    SUBTITLES017: no když tam Akira byl tak to bylo převážně strictly gramce..takže mohl dávat starší pecky, což složením publika bylo zcela kvitováno :) sem tam hodil něco na cd ale to by se dalo spočítat na prstech jedné , dvou ruk ? :) vim, je to tam malý ale na druhou stranu když se akce povede dobrá atomosféra....ale to už jsem říkal...tak se jen budu těšit..doufam, že dáš info..
    NASA
    NASA --- ---
    DIOM: jo, to je ono, to mival kamos, tak jsem tam taky zazil par mejdanu. to budu muset nekdy zaskocit!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PAYAONE: s Akirou jsem prave dohodnuty, ze tam letos neco spacham, tedy nejspis tam.. ja uz dlouho premyslim, ze bych neco podnikl a chci to udelat pekne s gramofonama, bez cd playeru atd.. jako za starejch dobrejch casu.. :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    Bezrucova ulice, naproti byvalemu DJ33.
    NASA
    NASA --- ---
    DIOM: kde to vubec je? to vypada jak bejvalej vypeckovanej pomeranc - tam se taky dely veci, svyho casu :-))
    PAYAONE
    PAYAONE --- ---
    SUBTITLES017: se tam chystáš hrát? no je to takovej "domácí" klubík kam chodí skoro všichni známí...je to takový domácký a mně to vyhovuje..posedíš, poslechneš a i nějaký to pivko dáš...hrál tam tuhle Akira a návštěvnost dobrá a místa taky dost...+ atmosféra super !
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DIOM: ty jo tak to je tedy fakt hodně malo..:(doufal jsem aspon ve 100.. každopádně ještě jednou diky moc..:)
    DIOM
    DIOM --- ---
    SUBTITLES017: to uděláš asi nejlíp, na baru bude v každém případě jeden z majitelů..jinak kapacitu bych odhadl na nějakých 50 lidí hodně natěsno..má to ještě takové falešné patro, kde je pár stolků k sezení

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DIOM: diky moc za info..asi tam spis zajdu a domluvim se pripadne tam..

opravdu je to tak hrozne maly? kolik je cca max kapacita?
    DIOM
    DIOM --- ---
    SUBTITLES017: gramce jsou tam stálou výbavou, pro jistotu si to ověř, třeba si je berou na jinou akci, ale zatím tam pokaždé byly..odposlech je tam jeden, celkem slušnej..ale ten podnik je tak malej, že bych v klidu hrál i bez něj..jinak co vím, tak sens na nyxu není..pokud máš facebook, tak hledej Hans Sens
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    mají jo? no tak v tom případě snad o starost mín..:)) je sens na nyxu? a odoslechy jsou tam na tom jak?
    DIOM
    DIOM --- ---
    SUBTITLES017: pockej v midibaru gramce mají..to právě vlastní ten Sens :) ..jinak zvuk je tam takovej nějakej, trochu plechovej
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    nakonec jsem uz asi sehnal..takze snad v pohodě. .:) jinak ma nekdo zkušenosti se zvukem v midibaru?
    NASA
    NASA --- ---
    SUBTITLES017: zkus Martina ze Sally Brown, ale nejsem si jistej, jestli ma technicsy...
    kdyztak nejaky kontakty by byly, akorat nevim, jaja bude cena...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    Killu z wenkova znam..diky za tipy, mazany kralicek bych taky mohl zkusit..:) Děkuji
    DIOM
    DIOM --- ---
    SUBTITLES017: to je fuk..on už je stejně nepůjčuje, jak jsem zjistil ..ale říkal, že Wenkow, ty zase neznám já..jinak jeden pár je u Mazaného Králíčka a taky Pod Lampou bývaly, tak to můžeš zkusit tam
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    neznam..:) uz se v tom par let nepohybuju..
    DIOM
    DIOM --- ---
    SUBTITLES017: Hanze/Sense znáš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam