• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Zdar, nechystá se náhodou někdo v úterý z Plzně do Písku na tohle:
    https://scontent-a.xx.fbcdn.net/...0-8/s960x960/10357736_10202890613290797_4136669601302607283_o.jpg
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    kdyby mel někdo zájem:

Pronájem bytu bez realitky 1+1, Palackého náměstí, Plzeň - inzerát č. 344716 - bezrealitky.cz
    http://www.bezrealitky.cz/...ovitosti-byty-domy/344716-nabidka-pronajem-bytu-palackeho-namesti-plzen

Palackého náměstí, mezonet 1+1, 7500 +energie
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    PULP121: V tvém případě by taky mohlo jen ujet... ;)
    Jinak super aktivita. Fandím!
    PULP121
    PULP121 --- ---
    YYUGH: eh? něco mi uniklo yvonne? :-)
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    PULP121: A já jednou doufám, že lidi pochopí, že když někdo vlastní kolo, že je to pro něj láska, o kterou se nechce připravit...
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    PULP121: co ušetřim za jídlo stejně proleju... nejsem vegan a ze zeleniny nepřežiju, takže maso si kupuju.. zbytek konťáků se zamyká, ale kámoš má pákovky, bezo vyrazíme
    PULP121
    PULP121 --- ---
    takže papáš zadax. to je supr. mě vždycky strašně sere utrácet za jídlo. asi zkusim v praze.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    JIMX: konťák powa vole...

PULP121: každej den..vyjímka je že nenajdem, ale to se moc nestává..
    PULP121
    PULP121 --- ---
    KOZINA: cenim jak svině! vypadá fresh. Jak často najdeš takovejhle poklad?
    JIMX
    JIMX --- ---
    tywe, vy tu frčíte na nějakým luxusním matroši, co? :-D
    PULP121
    PULP121 --- ---
    pán je labužník! :-) já jsem amatér. jednou jsem ale našel na rohu bendovky a koperníkovy pytel cibule!! co ty?
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    PULP121: poď.. mam toho plnej mrazák, beru už jen ty nejlepší kousky:D
    PULP121
    PULP121 --- ---
    KOZINA: to je v pohodě, to se cení! mě se taky strašně líbí takový ty berlínský dovu až třípatrový speciály

ale když za tebou přijde týpek co chce postavit stejnou super silnici jako máš ty a víš že jsi s tim strávil tejden práce ale musí to stát tak kolem čtyř stovek, tak bys ho nejradši konul do ksichtu.

viz. "úspěch" našeho projektu na everfundu. čistě plzeňský kickstarterový platformě. plzeň ještě nejni ready na takovýhle věci. a asi nikdy nebude. město kultury to teda fakt určitě neni. soráč! to se radši pujdu hrabat s tebou v popelnicích.

Sernatto Bicicletta Plzen Movement | Everfund
    http://everfund.cz/cs/projekt/sernatto-bicicletta-plzen-movement
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    PULP121: dyť :D hele mam opačnej názor - od první chvíle co sem viděl kolo "Baarovka tuning". Skládačka ověšená veškerym smetim co dejw našel. JEdnu dobu tam vozil i vánoční stromek
    PULP121
    PULP121 --- ---
    KOZINA: delam si srandu :-) doufam ze lidi v plzni nekdy pochopi ze kolo je hlavne sport a styl a ne o tom dostat se co nejlacinejsi pleckou do majovky na deset piv a pak se vyzvracet na masarykaci do kasny. stay tuned! Forza raketa bikros motokros kriminal cicli salatti!
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    PULP121: ne, sem uplnej debil...
    PULP121
    PULP121 --- ---
    KOZINA: neumíš číst? SERNATTO! vysloveno s dlouhým a...
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    PULP121: "Ser na to" je naprosto skvělej název :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam