Prisla mi odpoved do posty, davam sem.
Harkonen
Asi vážně nejsem rozumnej čloívěk... rozhodně ne podle vašich měřítek... myslíte vůbec do budoucna v širších konsekvencích? Kdyby ano, tak tu energii, kterou obětujete za účelem zprofanování konopí, věnujete třeba na sázení lesů, nebo revitalizaci venkova.
Ja
To ale dela nekdo jinej, my se venujeme zase tomuhle. Nikdo nemuze delat vsechno.
Harkonen
Ale já jí mám rád... to vy to nechápete... NECHCI mít trávu na úrovni piva. Bývaly doby, už se ale opakuju, kdy jsem si mohl zahulit u babči na vsi v hospodě a nehrozila mi ani ta pokuta a nikdo nikdy nezkoumal, kolik toho u sebe mám... pěstoval jsem, kde chtěl a nikdo mi to neukrad... teď pěstuju tak, že mě to stojí prachy a víc času a obezřetnosti, než kdy jindy...
sakra... To je vaše dílo a jste na to ještě hrdí...
Ja
Ja ty doby dobre znam, jenze to skoncilo s jistym protidrogovym zakonem, zkus si vzpomenout. Hrozilo ti mimo jine vezeni natvrdo. Ted uz ti hrozi jen pokuta a zabaveni. To povazuju kazdopadne za dilci uspech. Srovnej si jak to vlastne je, porovnej to treba se Slovenskem.
To, jestli ti nekdo neco ukradne nebo ne, na tom fakt zadnej podil nemame, to sorry. Hazis vinu nekam, kde neni.