• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Sollten wir es auf deutsch beurteilen, kein Problem, meine G
    RETAL
    RETAL --- ---
    Ehhh....tedy: ich habe ihn gesehen, aber blablabla...no tak dobře, tak teda česky ;-)
    RETAL
    RETAL --- ---
    Já ho viděl, ale všichni mi jej předem tak vychválili, že jsem pak byl spíše zklamaný. Každopádně jako hudebníkovi se mi moc líbilo zakomponování hudby do celého filmu!
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    http://www.filmklub.cz/film.phtml/Dvoj%ED+%9Eivot+Veroniky

viděla jsem mnohokrát a mohu kdykoliv znovu..mráz běhá stále:)

AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Ten film neznam, snad jsem o nem dokonce ani neslysela, coz je v mem pripade ponekud podivne? ;-/
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Mám stejnou zkušenost, bylo to v Regensburgu a už je to dobrých deset let, dodnes si pamatuji větu mého tehdejšího průvodce komentujícího moje veselé poskakování: \"Ty totiž vůbec NEVÍŠ na co jdeš..:))
    Životní film je ovšem Dvojí život Veroniky, inu holka..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    RETAL: Napodobne. Poprve jsem na ten film sla po probdele noci a myslela jsem si, ze tam asi usnu, ale ackoliv jsem to cele vnimala jako ve snu, neusnula jsem ani na okamzik, ta unava jen zostrila me vnimani... a pokazde, kdyz ten film vidim, objevim tam neco noveho, nadhera.
    RETAL
    RETAL --- ---
    Nebe nad Berlínem je jeden z filmů, které mne nejvíce oslovily/ovlivnily /či co
    AETHER
    AETHER --- ---
    já vím, dokonce vím i koho bych na ten film ráda vytáhla, ale budu tu mít na povel šestnáctiletého bratra a tak to asi nevyjde;) no tak Nebe nad Berlínem holt tenhle týden popáté (nebo pokolikáté?) neuvidím...

Docela mě mrzí, že jsem se nedostala na tu Buena Vistu, byli jste tam někdo?
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: nějak jsem zazmatkovala, nicméně tento týden v Aeru ti poběží Nebe n. Berlínem.. a tentýž den tamtéž i Tři barvy...:)
    RETAL
    RETAL --- ---
    Nun, es steht dort auch nicht. Aber hier schon.
    AETHER
    AETHER --- ---
    rot: ja to tam nejak nemuzu najit:-/
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    20.7. 21.30 Buena Vista Social Club (Něm., 1999, 101 min. Hudební dokument), www.strelak.cz, kinem. bří Čadíků..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: hihi;) mnoooo, Amalku beru... ja toho mam vubec hodne, nepresuneme se do posty? ;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Romanisté bodují..:)))
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: bohužel... ale mám Amálku.. překvapivě..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Rot: No, ja bych - kdyz uz tu tak kseftujeme;) - rada soundtrack k Pianu, nemas to nahodou? To uz je alespon rizle germanskym, hihi;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: ó.. mám ho sice, ale jedna píseň přeskakuje, možná by to chtělo nové výpalné..:)) mám pak i Ferreru, což je jeden z nich a řada věcí je tam lepší, takže na revanš bude :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Rot: Kdybys mimochodem chtěla ten soundtrack, tak ho někde tuším mám doma;)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Rot: Výborně, děkuju;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam