• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Já nejsem proti, protože pokud na neděli nemám program, zkysnu doma a dělám takové zlotřilé věci jako je počítání DPH, praní etc.
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Klidně, neděle byla jen nápad.. stereotypní vnímání tohoto dne jako den korz a vycházek a výstav a obědů a bábovek s bílou kávou..:))
    AETHER
    AETHER --- ---
    Pondělí. Mno. Do kolika mají otevřenu tu výstavu? Já bych si předtím docela ráda zajela vyměnit občanku a to nestíhám a nepředpokládám, že by tam pouštěli třeba do osmi... krom toho v pondělí má městská zavřeno, jak mi bylo již párkrát zjistiti. (Aneb: důležité informace zapomínáte tak dlouho, až se vám coby cejch vpálí pod kůži...)
    RETAL
    RETAL --- ---
    v ponedělí, aether aethereelní :-P
    AETHER
    AETHER --- ---
    čemu říkáš později retále retálný?
    RETAL
    RETAL --- ---
    Velmi rád se zúčastním, bohužel v neděli nemůžu. Ve svých plánech se na mne neohlížejte, ovšem pokud klub milců germánského elementu bude zasedat i později, rád přiklopýtám! :-)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: na čápa věřím dodnes, ale historická fakta si zmást nenechám..:)))))))
    AETHER
    AETHER --- ---
    Rot: no to je strašné, já si celou dobu myslela, že děti nosí čáp a že s praotcem Čechem to bylo tak, jak jsme se učili k maturitě;) Pravda, o Charvátech jsem věděla, ale domnívala jsem se, že nějaký stěžejní český kmen tam byl... jdu to oplakat... ONI MI LHALI!!!
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    kristepane byli..
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: no podle historiků byly pračechové celkem zdivočelá cháska smíchaná z kdekoho nabraného cestou, prasata (na budoucí vepřo knedlo) si vezli na vozech v párech, protože by tato cestu nevydržela... no a paradoxně se prý jmenoval Charvát a měl šest bratrů... ale taky to mohlo být úplně jinak.. verze jsou asi tři..:) Podle jedné přišli z Bavorska..:))
    AETHER
    AETHER --- ---
    Ale Říp je stejně poněkud z ruky...
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: v blízkosti je moje oblíbená Týnská literární, tak tam můžem, ale proti schodům vůbec nejsem...:))
    AETHER
    AETHER --- ---
    rot: CO???
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Nebo na Říp za praotcem Germánem..:)) (podle nových zjištění...)
    AETHER
    AETHER --- ---
    to byl jen takový nápad, můžeme klidně vylézt třeba na Letnou...
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: vínko na schodech? dobrá, koupím něco skvělého.. ať mají schody na co vzpomínat:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    vínko;) a piknik na Mariánském náměstí;) A ještě lepší je to na schodech před Rudolfinem, ale v neděli to bude má premiéra;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: možná bychom to mohli pojmout jako dobrovolné setkání tohot klubu, nějaké vínko obstarám...:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    mno, vlastne proc ne, v nedeli nejak pres den... budu tu mit bratra, ale to by mohl zvladnout... snad to zvladne i ma penezenka;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    aether: také bych viděla ten příští..anebo co tento víkend?
    AETHER
    AETHER --- ---
    rot: mohli bychom zajit, take uz me to napadlo... co pristi tyden?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam