• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    AETHER
    AETHER --- ---
    Pristi utery zni fajn;) Pisu si do kalendare. Totiz, ja ho tady nemam... tak za usi;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: zní, já dnes ani zítra nemohu a o víkendu budu provádět totéž, co ty..:)) Čili že by úterý příštího týdne???
    AETHER
    AETHER --- ---
    Ja bohuzel ve ctvrtek nemohu, mam sraz pochodovaciho auditka... ve stredu vecer ucim a o vikendu obstastnuji sve drahe zploditele... cili zitra nebo pak az v pondeli (nezni to strasne)?
    RETAL
    RETAL --- ---
    já můžu ve čtvrtek až neděli, vlastně celý příští týden. Je to na vás, dámy! Nové hosty vítáme vřele!
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Přiznávám, že jsem ještě rozvrkočena, takže přesné plánování bych nechala na zítra dopoledne... :)) A co to rozšířit o Esterku? Myslím, že kvalita účastníků si o to říká..:)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Jsem pro.. vlastně co např. čtvrtek?
    AETHER
    AETHER --- ---
    Tak tak;) navrhnete den:)
    RETAL
    RETAL --- ---
    Tak prý tu byl návrh se znovu v úzkém germanofilském kroužku zu sraziti?
    :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Co bych pak musela byt ja? Vedeli jste, ze na jih letaji i nektere druhy motylu?
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Jinak dnes mířím také na jih..prosím nezaměňovat mě s divokou husou..:))
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    RETAL: a na desce se nic netočilo? :))
    O, du lieber Augustin, Augustin, Augustin, alles ist hin...:( :)) Trošku jsi mi tou podzimní náladou vyvolal vzpomínku na Hesseho a Josefa Giebenratha "V soukolí"...seděl pod stromy v zahradě, kýval se a zpíval si tu písničku. Přitom už měl v hlavě Selbstmordgedanken...
    RETAL
    RETAL --- ---
    Aether: zdravíme do jižních Čech! :)
    Rotwein: takže mé stihomamy poslední dobou byly opodstatněné!!

Dnes vám na mne padla taková melancholie. Za oknem už začíná žloutnout listí, trošku se ochladilo, do toho hrál jazz...
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    RETAL: ano, ano, velké orientální oko tě sleduje..:)
    AETHER: zodpovědně měníme stanoviště, zeměkoule z nás může mít jen radost..:))
    AETHER
    AETHER --- ---
    Zdravim Vas z jiznich Cech:)))
    RETAL
    RETAL --- ---
    ty mě teda ale sleduješ! No - pracuju, pracuju. politicko-akademický a prožívaný orientalismus, sekularizace západní společnosti blablabla :-)))
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Kde je konec Retalovi? poseldní návštěva před dvěma dny.. začínám být nervózní..:))
    TAJFUNKA
    TAJFUNKA --- ---
    ach jo, slunicka, ja vas mam fakt rada, ale musim unbooknout, pac jinak si pri me smule zapamatuju vsechny ty paskvilnustky, co se tu objevuji a ja musim mluvit Hochdeutsch jako kdyz mrska :((( ale delam to nerada, fnuk :(
    a hrozne se omlouvam, ze jsem takova mrcha perfekcionisticka :(( chjoooo

papaaaa
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: ich
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    *zugemauert gefunden

wieder Worte ausgelassen... na ja..:))
    meinst du Die Blendung? :)))
    AETHER
    AETHER --- ---